Souhrn 29. týdne

12. července 2021

193. #dobrázpráva tohoto roku: Moldavské předčasné parlamentní volby vyhrála proevropská PAS prezidentky Maiy Sanduové, která získala přes 50% hlasů. Bývalá ekonomka Světové banky svou zemi odkloní od Ruska a povede ji do Evropy, snad i do EU. Kreml ztrácí další hračku.

Po letech manipulace a hybridní války vedené Ruskem proti Moldavsku se konečně podařilo zvolit prezidentku, která neposluhuje Kremlu. Vyhrané parlamentní volby dávají další zemi šanci osvobodit se a zaujmout důstojnou pozici země, nezávislé na Rusku. Zbývá ještě dořešit Podněstří, okupovanou část Moldavska, kterého se Putin nemíní vzdát.

13. července 2021

194. #dobrázpráva tohoto roku: Propaganda @DostalovaK a @alenaschillerov byla zastavena. Místo před školou, které nedaly ani korunu, je poslala fotit před Penam. Díky, @PotuckovaLucie!

Nic jiného, než sprostá propaganda nezajímá členy #profikorupčníhnutíANO. Starostka Mladých Buků, Potůčková Lucie ji překazila Kláře Dostálové a Aleně Schillerové, které chtěly před volbami zneužít školu čerstvě zrekonstruovanou obcí s finanční pomocí EU.

14. července 2021

195. #dobrázpráva tohoto roku: Tajné služby budou dál bez kontrolorů. @SpoluKoalice a Pirstan zablokovaly volbu navržených: Cyrila Svobody, Jana Kudrny, Jiřího Nováčka, Josefa Veselého, Hynka Pejchana a Václava Pelikána. Nebezpečná, nepoužitelná jména.

Lépe bez kontrolorů, než s kontrolou proruské páté kolony a služebníků Andreje Babiše a Miloše Zemana.

15. července 2021

196. #dobrázpráva tohoto roku: Soudkyně Simona Kačerová rozhodla, že @WagenknechtLuk se má @AndrejBabis písemně omluvit za výrazy psychopat a udavač. Svoboda projevu podle ní není šíření nepravd a urážek. Bravo, justice!

Zatím jen nepravomocné rozhodnutí. Po prohraných volbách bude mít Andrej Babiš dostatek času na všechny své prohrané spory.

16. července 2021

197. #dobrázpráva tohoto roku: Ilona Csáková kandiduje do Sněmovny za Volný blok. V Praze bude tváří kandidátky ve straně, která dala rozumu volno Jana Bobošíková. Aspoň budou všechna shnilá jablka v jednom košíku – snad mimo parlament.

Je zajímavé, jak se populisté, nacisté a bolševici dokáží semknout ve snaze se prosadit a poškodit demokracii.

17. července 2021

198. #dobrázpráva tohoto roku: @AndrejBabis znovu prohrál. Prokurátorka v Ženevě odmítla jeho tvrzení, že S. Slonková a J. Kubík se při pátrání ve Švýcarsku dopustili na @andrejbabisjr nátlaku či manipulace.

Díky nezávislé švýcarské justici máme černé na bílém, kdo je hyena. Investigativci to nejsou, jasný pane…

18. července 2021

199. #dobrázpráva tohoto roku: Ministerstvo vnitra dělá svou práci, což v této vládě není zvykem. Vydalo analýzu Útoků na aktéry a instituce demokratického státu na české kvazi-mediální scéně. Každý skutečný demokrat musí podpořit Senát, veřejnoprávní média, Ústavní soud i BIS.

A trefili se velice dobře podle kvičení vlekaře a mluvšaška: https://twitter.com/HradOfficial/status/1415974063584030723… https://twitter.com/PREZIDENTmluvci/status/1415956659604758528… https://mvcr.cz/cthh/clanek/utoky-na-aktery-a-instituce-demokratickeho-statu-na-ceske-kvazi-medialni-scene.aspx

Děkujme Bohu za každou pozitivní snahu, která omezí problematické kroky a vyjádření Miloše Zemana, nebo na ně alespoň upozorní.

Jedna odpověď na “Souhrn 29. týdne”

  1. Ještě by někdo měl přesvědčit Babiše mladšího, aby požádal švýcarskou policii o vyšetření svého únosu na Krym.
    Vzhledem k tomu, že je švýcarským občanem, neměly by s tím být žádné problémy a jistě by jí důvěřoval více než české, o které má pochybnosti.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *