Souhrn 6. týdne

31. ledna 2022

31. #dobrázpráva tohoto roku: Po osmi letech máme opět ministra financí. @Zbynek_Stanjura dělá, co má a musí, umí se vyjádřit i anglicky a dokáže se ohradit proti výpadům instagramové tetky, že @alenaschillerov?

Zdroj

První vystoupení ministra financí Zbyňka Stanjury v Otázkách Václava Moravce bylo příjemným překvapením a až nečekanou změnou po kvazimodelce z Malhostovic.

1. února 2022

32. #dobrázpráva tohoto roku: „Skartuj, skartuj, vykrůcaj!“ si asi zpívá banda okolo Miloše Zemana. Co je jim nepohodlné skartují a pak se vykrucují za dětského pokřiku „Já ne, to von!“ Co je na tom dobrého? Jdeme do finále, už maximálně 399 dnů a bude to!

Zdroj

Vy nás ale zásobujete! zní chodbami Ministerstva vnitra, které bude prošetřovat další neoprávněně skartovaný dokument v prezidentské kanceláři. Tentokrát se jedná o udělení státního vyznamenání pro Pavla Rychetského, který je nedostal.

2. února 2022

33. #dobrázpráva tohoto roku: @CzechTV se nebude omlouvat @KoncernAgrofert za pravdivé reportáže, informující o pracovníku FÚ, odvolaného za vyměření doměrku daně firmě z holdingu vlastněného tehdejším premiérem @AndrejBabis. Bravo vrchnímu soudu!

Zdroj

Dokud na ministerstvu vnitra větral mikinu Jan Hamáček a na spravedlnosti tyla Marie Benešová, to se to žilo podnikům ve vlastnictví Andreje Babiše! DEZA nikdy nic nevypouštěla do Bečvy, o Agrofertu se nesmělo ani dýchat, natož mluvit. A když někdo nepochopil, že železniční vlečku nutně potřebuje multimiliardář, aby mohl převážet dotace z EU, tak si koště nastartovala klekánice z financí.

3. února 2022

34. #dobrázpráva tohoto roku: Parlament schválil pandemický zákon. Zmatky jako za @AndrejBabis alias „Vládce chaosu“ v případě dalšího čínského exportního viru, nebo jakéhokoliv doposud neznámého mikroorganismu nebudou. Navzdory plechové hubě @tomio_cz.

Zdroj

Pandemický zákon je vhodný nástroj, byť není samospasitelný a bez chyb. Ale je schválen a lze na něm dále pracovat a vylepšovat jej.

4. února 2022

35. #dobrázpráva tohoto roku: Je Kancelář prezidenta republiky předlohou pro seriál Pat a Mat, nebo ruská rezidentura? To zjistí kontrola @vnitro a NBÚ. Zeman a jeho Kumpanie podezřelých rasputinů zjišťují, že nejsou postaveni nad zákon, ale před něj!

Zdroj

Skartovat tajnou zprávu, o které by vlastně neměl Vratislav Mynář ani vědět, natož ji držet v rukou, nebo dokonce číst? Tady mi dochází slova…

5. února 2022

36. #dobrázpráva tohoto roku: @kalousekm opět prokázal svou třídu, nebude kandidovat. Svými slovy potvrdil, že je náš snad jediný skutečný politik s vizí. Právě proto mu všechny politické čivavy s pěnou u huby stále visí na kotnících.

Zdroj

Jasné vyjádření, kterým by mohl Miroslav Kalousek jít příkladem mnohým potenciálním kandidátům. Pragmaticky zhodnotit šance, zapomenout na své ego a netříštit síly voličů z jednoho tábora dokázal jen on. Snad zatím jen on…

6. února 2022

37. #dobrázpráva tohoto roku: Vyděračům se neustupuje. Ani když je jím právník, placený z našich daní prostřednictvím Kanceláře prezidenta republiky. @DzamilaStehlik se nevzdává a stojí si za svým odborným názorem.

Zdroj

Zemanův advokát Marek Nespala, placený z našich daní plýtvá našimi penězi na zbytečné soudní spory. Proč? Zachránit Zemanovu dobrou pověst nelze, žádnou nemá. Je dobře, že paní Džamila Stehlíková má „koule“ a jde do sporu. Miloš Zeman bude muset svůj zdravotní stav doložit. Abstinent s prostatou panice, před kterým i cukrovka utekla se nemá čeho bát.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *