Souhrn 15. týdne

5. duben 2021

95. #dobrázpráva tohoto roku: Podpůrný a garanční rolnický a lesnický fond začal vymáhat 2,5 milionu Kč z neoprávněně vyplacených dotací po @KoncernAgrofert. Ten je neočekávaně odmítá vrátit. Kdo bude zakleknut a vyměněn na fondu lidmi trestně stíhaného premiéra ve střetu zájmů?

Další a další zneužití střetu zájmů Andreje Babiše vyplouvají na povrch. Co dodat? Počkejme po volbách, snad konečně začnou konat orgány nečinné v trestním řízení.

6. duben 2021

96. #dobrázpráva tohoto roku: Loni jsme neskončili nejhůř. Kovidový růst výdajů 144 miliard korun je příznivější, než se dalo čekat. Bohužel vláda současně vyhodila 147 miliard korun na nesmysly a svou propagandu. Stačí odstavit #profikorupčníhnutíANO a zbavíme se půlky starostí.

Dopad kovidu na ekonomiku je děsivý, hlavně díky nedomyšleným a chaotickým opatřením vlády, jejímž jediným cílem je zabezpečit dostatek finančních zdrojů pro podniky vlastněné premiérem a zabránit jeho stíhání. A přesto kovid nezpůsobil škody vyšší, než jsou přímé škody způsobené vládou. To je děsivý fakt, o kterém nikdo nemluví. Ani jedna opoziční koalice nechce tuto kartu použít. Nevíte někdo, co je k tomu vede?

7. duben 2021

97. #dobrázpráva tohoto roku: Slovenský ŠÚKL potvrdil, že Sputnik dodaný do SR neodpovídá vlastnostmi a složením Sputniku z předklinických testů a klinických studií časopisu Lancet. Brazílie má vlastní, třetí variantu Sputniku. Očkovat se tím nedá, ale na vládní krizi to stačí.

Jediné, k čemu je Sputnik Kremlem využívaný, je politická propaganda. Nejsou jej schopni vyrábět v dostatečném množství, o kvalitě ani nemluvě. Rusko není proočkované, ale chce vakcínu vyvážet do zahraničí? Tady něco páchne.

8. duben 2021

98. #dobrázpráva tohoto roku: Jaroslav Bába má bronzovou medaili z mistrovství Evropy v Curychu z roku 2014. Třetí byl původně Ivan Uchov, usvědčený z dopingu. Kremlu se nějak nevede, novičok na Navalného nezabral, Slovákům dodali patok místo vakcíny, ani na doping už nemají?

Je dobré, když pravda vyjde na povrch. Smutné je, že k ocenění našeho atleta došlo až po sedmi letech. Staré přísloví tvrdí Lež má krátké nohy. Možná, ale zato je to nepřekonatelný sprinter. Faktem zůstává, že na Andreji Babišovi je vidět duchovní spřízněnost s Kremlem. Jeho káámpááň naprosto odpovídá ublíženosti Ruska vždy, když se provalí další jejich zločin. Aspoň, že Kalouska nevyfotili v Curychu roku 2014, jinak by určitě mohl i za ten doping.

9. duben 2021

99. #dobrázpráva tohoto roku: Na Slovensku uklízí v archivech STB, a našli takovou milou vzpomínku na mládí našeho premiéra Bureše alias @AndrejBabis. Těším se na vřískot paviána „Káámpááň“ a nové prohrané soudy.

Nejen, že dosavadní premiér lže, ale lže hloupě. Prokazatelně hloupě, a dělá tím ostudu nejen sám sobě, ale celé ČR. Podzim se blíží, a není to špatná zpráva. Tento rok poprvé se na podzim těším už od zimy…

10. duben 2021

100. #dobrázpráva tohoto roku: Projekt pana @zdeneksarapatka určený ke společné obraně občanů postižených lhaním Miloše Zemana slaví úspěch. Za informaci děkuju @ 1pohled!

Zatímco lháři platíme právní zastoupení z našich daní, ti kterým ukřivdil se za svá práva musí bít ze svých zdrojů. Iniciativa pana Šarapatky si zasluhuje potlesk. Vzájemná solidarita obětí Miloše Zemana jim umožní odolat jeho slovním exkrementům a ubránit pravdu proti přesile. Jako stou dobrou zprávu jsem si nemohl přát nic lepšího.

11. duben 2021

101. #dobrázpráva tohoto roku: Zeman usedl na invalidní vozík. První rozumný krok tohoto českého prezidenta po dobu jeho mandátů. No, krok …

Nenalhávejme si, že se něco změní. I nadále budeme mít prezidentem mstivého dědka, žlučovitého a nenávistného lháře, vlastizrádce a zemského škůdce. Ale alespoň už nebudeme trapně zastírat, že ta ostudná troska je mladistvý panic bez poskvrny, před jehož zdravotním stavem i cukrovka prchla. Zeman usedl na invalidní vozík a nedůstojné poponášení ochrankou skončilo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *