Souhrn 17. týdne

19. dubna 2021

109. #dobrázpráva tohoto roku: Občané nejsou lhostejní k narušení naší státní suverenity a terorismu Kremlu. Protesty před úřady Ruska neustávají, ale sílí. Nenecháme v tom Prahu samotnou, dnes se hrdí nejhorší prochází u Generálního konzulátu Ruské federace v Karlových Varech!

Prokázání terorismu spáchaného ve Vrběticích zpravodajci Kremlu nemůže nechat chladným žádného občana této země. Jednoduše řečeno, jde o agresi vůči naší vlasti. Cílem byla munice pro Ukrajinu, bránící se vojenským akcem Moskvy. Jsme s Ukrajinou na jedné lodi. Je velice dobře, že národní cítění prokazují lidé napříč ČR.

20. dubna 2021

110. #dobrázpráva tohoto roku: Poslanci kvůli ruské diverzi ve Vrběticích přijali usnesení odsuzující teroristické útoky speciálních jednotek ruské vojenské zpravodajské služby u nás a vyzvali vládu k hledání podpory na úrovni EU a NATO.

Bezprecedentní útok na naši suverenitu přiměl k akci i naši sněmovnu. Minulý týden neuvěřitelné!

21. dubna 2021

111. #dobrázpráva tohoto roku: Nový ministr zahraničních věcí @JakubKulhanek začal sympaticky. Nepozve-li Rusko do zítřka zpět naše vyhoštěné diplomaty, bude jejich ambasáda ihned omezena na stejný počet diplomatů jako naše v Moskvě. V naší vládě někdo dělá co má. Výborně !!!

Vyhoštění přespočetných ruských diplomatů je jedinou odpovědí na neoprávněnou likvidaci naší ambasády. Nebyl jsem příznivcem výměny T. Petříčka, ale v této nelehké situaci se jeho nástupce zatím nechová nejhůř.

22. dubna 2021

112. #dobrázpráva tohoto roku: @JakubKulhanek přes noc nevyměkl. Na můj vkus je až příliš časově velkorysý, ale přesto děkuji za projev páteře! Nebyl jsem na to zvyklý u této vlády. Díky za vyhoštění přebytečných agentů s diplomatickým krytím do Ruska!

Celkem 63 ruských diplomatů opustí naši vlast. Správná odpověď na provokace Kremlu, která nabourá jeho zpravodajské akce vůči EU řízené z naší ambasády. Pomáháme tím celému euroatlantickému prostoru.

23. dubna 2021

113. #dobrázpráva tohoto roku: Rusko stahuje svá vojska od hranic Ukrajiny! Jen v jednotě a vzájemné podpoře je síla, která odolá agresi lidožravého medvěda z Kremlu!

Úleva ze stažení vojsk od hranic Ukrajiny se rozlévá od jejích východních hranic po celé Evropě!

24. dubna 2021

114. #dobrázpráva tohoto roku: EU zveřejnila definitivní auditní zprávu. Agrofert neoprávněně čerpal dotace. A co to znamená pro nás? My ty dotace našemu trestu stíhanému premiérovi ve střetu zájmů zaplatíme ze svých daní.

Nedělám si iluze o navrácení neoprávněně vyplácených dotací Agrofertem. Ale přesto je zveřejnění auditní zprávy velice významým krokem. Relativizátorům skutečnosti v žoldu A. Babiše teď už na jeho ochranu zbývají pouze lži.

25. dubna 2021

115. #dobrázpráva tohoto roku: Musím pochválit, když je za co. Tentokrát pochválím Miloše Zemana. Podařilo se mu sjednotit většinu politické scény i obyvatele v odporu proti vůči své osobě, když se dnes prokázal být skutečně #prezident_vlastizrádce. Nelze už polemizovat, není o čem.

Týden čekání skončil směsí lží, zastírání skutečností a hrubostí. Kdyby Miloš Zeman nepromluvil vůbec, udělal by lépe. Ten člověk není prezidentem ČR, je pouhopouhým ubohým slouhou. Přípravné práce na ukončení skvrny na cti naší země musí senát započít hned v pondělí 26. dubna tohoto roku. Po volbách na to nebude čas, a projev na Nový rok by už měl pronést skutečný prezident, nikoliv proruská onuce.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *