Souhrn 5. týdne

25. ledna 2021

25. #dobrázpráva tohoto roku: První firmy se začínají stydět přiznat se ke spolupráci s podniky ve vlastnictví @AndrejBabis, trestně stíhaného premiéra ve střetu zájmů. Apka Bez Babiše pomáhá lidem!

Společnost Indiana s.r.o. na přední straně obalu neuvádí výrobce. Jen v popisu výrobku se malým písmem objeví Kostelecké uzeniny. Tlak nespokojených zákazníků a občanů nese ovoce. Holding se stává nositelem špatného jména. Po zákaznících mu budou ubývat i obchodní partneři.

26. ledna 2021

26. #dobrázpráva tohoto roku: Už druhý papaláš dojel na svou bohorovnost a pohrdání zákony. @MilanHnilicka by měl ještě přestat zastřešovat ANOkorupci ve sportu a tím sport znemožňovat. A místopředseda Rady ČT Jiří Šlégr patří na trestnou lavici také. Do konce utkání.

Milan Hnilička doposlancoval, plukovník Husák už není krajský policejní ředitel. Po všech jeho kauzách je vlastně div, že je stále ve vysokých funkcích policie. Asi má speciální boty z hroší kůže, když z těch jeho průšvihů vždycky vybruslí… a proto své zkušenosti bude předávat ostatním policistům.

27. ledna 2021

27. #dobrázpráva tohoto roku: @RobertSlachta si založil politickou stranu. Mimo informací získaných ve službě může využít kontaktů na albánské mafiány a metanolové traviče, které roky jako policista kryl a nevyšetřoval. Ale je jisté, že další demokratickou vládu už nepoloží.

Příklad špatného policisty, šplhajícího vysoko všemi způsoby s výjimkou kvalitní policejní práce. Člověk, který do médií řídil nikoliv úniky ze spisů, ale přímo vodotrysky dezinformací. Osoba, která umetla cestu Babišovi svržením řádné vlády. A tohleto stvoření si zakládá stranu Přísaha? Na vlastní kůži prožíváme absurdní tragikomedii.

28. ledna 2021

28. #dobrázpráva tohoto roku: Tenisový rozhodčí Dominik Kolder sepsal jménem sportovců, fanoušků a občanů petici vyzývající vládu k odvolání Milana Hniličky z vedení Národní sportovní agentury. A já bych dodal, že tato černá díra na peníze by měla být zrušena.

Možnost vyvádět prostředky prostřednictvím NSA z rozpočtu, mimo vládu, je dalším systémově-korupčním krokem sebranky okolo Andreje Babiše.

29. ledna 2021

29. #dobrázpráva tohoto roku: Senát ČR vyzval státy EU k posílení sankcí a pevnému postoji vůči Rusku. Já jsem tak rád, že máme Senát. Osmý rok jediná funkční státní instituce, za kterou se nemusíme stydět.

Po neúspěšném pokusu o otravu Navalného a potlačení demonstrací v Rusku máme morální povinnost bojovat za lidská práva právě my, kterým byla pod diktátem Kremlu řadu desetiletí svoboda a demokracie odpírána. V tomto boji jsme bratry všech prostých Rusů, stejně jako našimi bratry byl celý západní svět při svých solidárních gestech a apelech na bolševika, zpupně vládnoucího v tehdejší ČSSR.

30. ledna 2021

30. #dobrázpráva tohoto roku: @annasulcova a @jakubgulab ukončili kolaboraci s @AndrejBabis. Je vidět, že nějaká morálka jim byla vštípena. Také to vypovídá hodně o „hodnotách“ vlastních @prchal.

Nedělám si iluze, že ta dvě stvoření žijící z lajků jsou morálkou přespříliš zasažena. Oboum ale došlo, že nastoupili na vlak do pekla. Delší cesta se strojvůdcem Babišem by jim nenávratně poškodila renomé. Proto rychle vytáhli hlavičky z pytlíků a vrátili se ke své normální činnosti. Mláďata budou nadále šířit zbytečná slova a snímky na sociálních sítích a deformovat svým příkladem své mladistvé sledě.

31. ledna 2021

31. # dobrázpráva tohoto roku: Povinné kvóty prodeje otravin produkovaných holdingem ve vlastnictví trestně stíhaného premiéra ve střetu zájmů zamítl senát. Teď se proti svému návrhu staví @AndrejBabis i @jhamacek. @prchal asi četl ohlasy na fcb.

Pokus uzákonit povinný nákup nechutin vyrobených v závodech vlastněných Andrejem Babišem možná neprojde. Volejte sláva a tři dny se radujte! Dá se očekávat, že se proti přání svého majitele „vzbouří“ jeho poslanci a odhlasují toto flagrantní porušení naší občanské svobody. Náš kraj, historicky nejhorší ze všech, poté naváže na svou slavnou minulost. Už vidím řady pašeráků s batohy uzenin, pečiva, sýrů, zeleniny a konzerv všeho druhu prchajících lesy a rašeliništěmi před pochopy paní Schillerové. Ještě že jsem vyrostl v Horní Blatné, a znám tamní stezky. Já se koblihou otrávit nenechám.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *