Povinná Rohanová a její hlasy

Registrace kandidátky Denisy Rohanové podle některých senátorů odporuje platným zákonům. Podpisy má totiž od členů Poslanecké sněmovny, jimž mandát vypršel v říjnu 2021, tedy ještě před vyhlášením voleb. Hilšerovi podporovatelé oslovili Nejvyšší správní soud (NSS) a domáhají se vyřazení Rohanové z voleb.

Nakolik budou úspěšní nevím, ale do důsledků vzato, uvažuji o tom, že ohlásím svou kandidaturu za pět let. Dodám podpisy řady zesnulých spoluobčanů. Vezmu to popořádku podle abecedy a od vyhlášení samostatné ČSR roku 1918.

Kdyby se nějaký ouřada začal šťourat v prvočíslech a někoho mi vyřadil, tak si své zvolení posichruji poslaneckými podpisy.

To mám vymyšleno ještě geniálněji. Slíbím Vratislavu Mynářovi, že jej jmenuji svým kancléřem a jeho Alex svou mluvčí, a on mi zajistí hlasy exposlance Zemana. Ten byl totiž od roku 1990 dvakrát poslancem Federálního shromáždění a jednou poslancem Sněmovny lidu, následně dvakrát poslancem parlamentu. To mám už jistých pět hlasů, a když Vráťovi s pomocí přikvačí samotný jezevec, nemám strach o výsledek.

Nebojte, jako nově zvolený prezident Vlekaři řeknu, že jen idiot nemění své názory, s Alex v přímém přenosu zažertuji na téma jmen hudebních seskupení v angličtině a v přímém přenosu pro jistotu skutečně upadnu, abych měl jistou i opakovanou volbu u našich rozumově nesmělých spoluobčanů.

To bude jízda, těšte se!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *