Souhrn 11. týdne

8. března 2021

67. #dobrázpráva tohoto roku: @SpoluKoalice mohla investovat v březnu do předvolební kampaně. Raději ale zakoupí téměř 30 000 respirátorů pro naše spoluobčany, nejvíce postižené krizí. #profikorupčníhnutíANO zase prodlužuje nouzový stav, aby mohl dál bez kontroly rabovat stát.

Přes veškeré urážky tradyčných strán pronášené Andrejem Babišem a jeho hysterické výkřiky, že tyto mají jen program Antibabiš prokazuje pravicová koalice setrvale v Anticovid týmu svoji odbornost a invenci. Pořízením respirátorů pro nejpostiženější spoluobčany ubylo financí na předvolební kampaň, kterou Miloš Zeman odstartoval ve prospěch svého Andreše tak brzy.

9. března 2021

68. #dobrázpráva tohoto roku: „Ministerstvo pro místní rozvoj Agrofertu“ odeslalo odpověď na dopis EK k závěrečné auditní zprávě. @DostalovaK stále nepochopila, že má EK jen informovat o provedení nápravy, nikoliv hájit @AndrejBabis, trestně stíhaného premiéra ve střetu zájmů.

Zbytečná práce státního aparátu vynaložená na zbytečnou obhajobu Andreje Babiše. Další sepsané výmluvy už jen prodlužují ostudu ČR a dodávají další důkazy o střetu zájmů premiéra. Jeho zaměstnankyně Dostálová, posazená do ministerského křesla, to zřejmě nepochopila.

Veškeré snažení administrativy pod vedením Andreje Babiše je upřené na krytí jeho střetu zájmů a na maximální zneužívání veřejných prostředků v rámci nouzového stavu. Pak je snadno pochopitelné, proč jsme best in covid. Na boj s čínským virem už nezbývá čas, prostředky ani zájem státních úředníků, zprivatizovaných Babišem. Můžeme být rádi, že mu je můžeme alespoň zaplatit, aby bylo líp. Babišovi.

Srovnání s včerejší #dobrázpráva ilustruje klíčový rozdíl mezi Babišovým hnutím a skutečnými politickými stranami.

10. března 2021

69. #dobrázpráva tohoto roku: Lánský povaleč chce odvolat Petříčka a Blatného. Definitivně přiznal, v čím žoldu je a komu slouží. Lid této země to evidentně není. Vlastizrada není dost silné slovo.

Zemský škůdce Miloš Zeman, jistý si svou mocí nad svým Andrešem jej začíná tlačit do rozhodnutí o dalších změnách ve vládě. Vrcholí jeho snaha o přidělení Dukovan Kremlu a zakoupení neprověřeného Sputniku, kterým se Rusko neodvážilo očkovat vlastní obyvatelstvo.

Nikdo už nemůže pochybovat o Zemanovi. Je nade vší pochybnost vinen vlastizradou.

11. března 2021

70. #dobrázpráva tohoto roku: Proti Zemanovi a jím prosazovanému, ale oficiálně neschválenému Sputniku se staví hejtmani. Díky @PPeckova, @MartinPuta, @kulhanek_p, @Kuba_Martin a další. Záleží vám na lidském zdraví. Omlouvám se nejmenovaným hejtmanům, ale mám jen 280 znaků.

Celá řada hejtmanů odmítla očkování neschválenou a neprověřenou vakcínou. Mne se to ještě dlouho týkat nebude, ale rozhodně nehodlám pohrdat svým zdravím. Mimo státem řízeného dopingu v této oblasti Rusko totiž nepředvedlo nic, co by mne přesvědčilo o kvalitní farmaceutické výrobě.

12. března 2021

71. #dobrázpráva tohoto roku: Začínáme od malých ryb, ale časem dojde na celé #profikorupčníhnutíANO . Padlo obvinění za smlouvy s externisty středočeské exhejtmanky. První zneužívání veřejných prostředků babišovci jde k soudu. Bravo, NCOZ!

Nejen Babiš neodolá příležitosti k obohacení. Obklopil se ve svém politickém podnikání charaktery sobě blízkými, snadno vydíratelnými. Faltýnci po krk ve Stoce ještě drží nos nad hladinou, ale Jermanová Pokorná asi brzy ztratí pevnou půdu pod nohami a tím i přitažlivost. Služební auto už pro manžela mít nebude, do toho celá řada vyšetřování, která se rozjíždí – kdo by se kadeřníkovi divil.

13. března 2021

72. #dobrázpráva tohoto roku: Urážkám sprosté ruské onuce se postavila dáma. Eliška Balzerová vyzvala Zemanu ke slušnosti svým dopisem. Prezident by měl národ spojovat. Lánskému povaleči se to začíná dařit, čím dál víc lidí se spojuje. Proti Zemanovi.

Osoba, která byla podruhé zvolena prezidentem díky lživým kampaním, hrazeným s největší pravděpodobností z nepřátelského zahraničí evidentně nepochopila, že je rozdíl mezi umělcem a představitelem státu. Zemanův nářek nad neprovedeným rozdílením vyznamenání jeho kumpánům a urážení předních českých umělců výrazy jako „snobská sebranka“ přinutilo paní Elišku Balzerovou k písemné reakci.

Nejsmutnější je to, že Český lev není akce plně hrazená z prostředků prezidentské kanceláře, ani ti kuřáci stojící na vyhrazeném místě. Na rozdíl od nich jsou ale z našich daní hrazeny všechny popelníčkové extravagance Zemana. Připomeňme si například jeho cigaretku roku 2015 vykouřenou v nekuřáckém pokoji hotelu Radisson Blu v Londýně, která nás stála 1.600 liber, tedy cca 60.000 korun vysokou pokutu.

Takto se umí ve světě vyznamenat náš prezident. Slavný je ovšem i jeho lov holuba v Polsku a mnohé jiné mezinárodní ostudy. Na rozdíl od něj nás naši herci skutečně reprezentují ve světě. Nechápu, kde Zeman bere tu drzost brát si je do své nevymáchané ústní dutiny.

14. března 2021

73. #dobrázpráva tohoto roku: Buďme rádi, že jsou mezi námi lidé se zásadami. Paní senátorka @Nemcova_Mirka stojí za svým vyjádřením: prezident Zeman prosazuje velezrádné zájmy ve prospěch Ruska a Číny. Děkuji Vám, máte odvahu a rovnou páteř!

Trefně Zemanovo působení ve funkci prezidenta vyjádřila paní Miroslava Němcová těmito slovy: Před pár dny uplynulo osm let jeho mandátu. Osm let buranství, zloby a destrukce všeho, co představuje „vyšší princip“, všeho, co neslouží jeho zájmům.

S ohledem na poslední průzkumy volebních preferencí můžeme doufat, že po volbách složí demokratické strany parlamentní většinu. Další kroky v porcelánu se mohou Zemanovi vymstít. Dovolím si na závěr parafrázi z všeobecně oblíbeného filmu: Nepotěšil jste nás, Mlho, ani my vás nepotěšíme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *