Souhrn 13. týdne

22. března 2021

81. #dobrázpráva tohoto roku: NKÚ ukončil prověření činnosti naší vlády v době počínající pandemie. Výsledek dopadl podle očekávání. Manažera v korporátu by po takovémto auditu čekala na vrátnici výpověď na krabici s osobními věcmi. TO by šlo poštou.

Neuvěřitelná zjištění Nejvyššího kontrolního úřadu na 95 stranách zprávy znamenají jediné – totální propadák vlády premiéra Babiše. Nepřipravená vláda, nakupující nekvalitní, necertifikované a předražené zdravotní pomůcky, které jsou vydávány do spotřeby v některých případech bez dokladů. Je to záměr, nebo diletantismus? To bude muset vyšetřit Policie ČR, které NKÚ svá zjištění předal. Kdo má zájem, přečtěte si to podrobněji. Já si nedovedu představit firmu, která by takové neumětely zaměstnala.

Jenže oni nám vládnou a nigdy neodstúpí, jak se nechal slyšet hlavní paňáca.

23. března 2021

82. #dobrázpráva tohoto roku: EU uvalila sankce na čtyři představitele komunistické Číny v důsledku porušení lidských práv Ujgurů. Podobně reagují i USA a GB. Skvěle. Doporučuji sankce rozšířit a nezapomenout na Tibet, Hongkong a nebezpečí pro Taiwan.

Je potěšitelné, že nejsou lidská práva opomíjena, a mezinárodní styky nejsou poměřovány pouze finanční výhodností. Jen houšť, a větší kapky!

24. března 2021

83. #dobrázpráva tohoto roku: Jsme historicky nejhorší kraj ve všem a pořád něco říkáme. Karlovarský kraj už není pro @AndrejBabis zemí zaslíbenou i díky profesionálům, kteří se nebojí fundovaně promluvit. Jeden z nich je primář Sokolovské interny Martin Straka @ MartinS92781065!

Vážím si každého člověka, který se nebojí vyslovit pravdu. Jedním z nich je primář Sokolovské interny Martin Straka. Opakovaně se vyjadřuje k situaci ve zdravotnictví v našem kraji, i když to vládním činitelům není příjemné. Ti v době koronakrize raději kradou jako straky…

25. března 2021

84. #dobrázpráva tohoto roku: První státní zaměstnanci dělají svou práci a přestávají kolaborovat při krytí @AndrejBabis, trestně stíhaného premiéra ve střetu zájmů, odpovědného za smrt 25 000 našich příbuzných a přátel! Babiši, jste zloděj a vrah!

Pracovníci Ministerstva průmyslu a obchodu ignorují nálezy auditorů Evropské komise a neoprávněně proplácejí Agrofertu peníze EU z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost, na které nemá nárok. Víme to všichni, ale konečně to konstatovali kontroloři Auditního orgánu Ministerstva financí.

Ale neradujme se z jejich odvahy příliš – sice jsou formálně podřízeni Aleně Schillerové, ministryni rekordního zadlužení, ale fakticky Evropské komisi.

26. března 2021

85. #dobrázpráva tohoto roku: Zeman nám definitivně prozradil, co si myslí o občanech a jejich právech, i o dodržování práv. Po dopise Putinovi odmítl zveřejnit i dopis Si Ťin-pchingovi. Nemáme se dozvědět, zda žádal o vakcíny, nebo se snad jednalo o zvací dopisy od pussy?

Proč by měl prostý občan dodržovat normy, nařízení a zákony, když je nedodržuje prezident? Do kdy bude ještě na hradě strašit poponášený zemský škůdce? Na rozdíl od něj nenabádám k atentátu, ale příroda a ústavní žaloba zakleknou po parlamentních volbách do startovních bloků. V zájmu práva a spravedlnosti doufám, že příroda prokáže slabší sprinterské schopnosti.

27. března 2021

86. #dobrázpráva tohoto roku: Po centrálním registru vozidel, el. dálniční známce, trasování zaznamenalo nebývalý úspěch i sčítání lidu vedené @AndrejBabis a jeho #vládajelit! Ukázaná platí! ANO, už je líp! Kdo umí uvařit inkoust a ostrouhat brky? Uděláme to jako s rouškama.

Jak to jen slušně okomentovat… Víte, já sice mám rád gagy a grotesky, ale pod touhle vládou by se jeden brzy umlátil smíchy. To se nedá vydržet příliš dlouho.

28. března 2021

87. #dobrázpráva tohoto roku: Chcete zachránit své podnikání? Stačí mít rodinného přítele vlastnícího #profikorupčníhnutíANO. Fšak fšeci kradnú, přece se nebude pomáhat v krizi každému. Nezbylo by na kámoše. Cosa nostra dnes, ANO!

Letecká společnost SMARTWINGS obdržela úvěry za 1,92 miliardy korun, z 80% krytých státními zárukami. Každý podnik, který vláda v době kovidové poškodila, má jistě možnost zažádat o totéž. Ale nárok má jen ten, kdo šel premiérovi za svědka. A tak si tady žijeme, v zemi chrapúňa Andreše.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *