Souhrn 24. týdne

7. června 2021

158. #dobrázpráva tohoto roku: Byl zablokován účet na Twittru Naomi Wolfové, americké spisovatelce, kvůli šíření dezinformací o pandemii čínského viru a vakcinaci proti němu. Není to porušení svobody slova, je to jen ochrana společnosti. Lež není názor!

Záměrné šíření lží a ohlupování veřejnosti kvaziautoritami a pseudocelebritami není neznámé ani u nás, připomeňme si růžově cáklou Csákovou nebo Winnetoua Duška, mezi Indiány známého jako Bosá noha, velká huba. Zabránit jim v jejich podvracení společnosti je jediná cesta.

8. června 2021

159. #dobrázpráva tohoto roku: Není to často, ale je třeba pochválit Miloše Zemana. Přijal největší postavu běloruské opozice Svjatlanu Cichanouskou, faktickou vítězku běloruských voleb. Někdo by jej tedy měl naučit, jak se chovat k dámě. Seděl jak buran se založenýma rukama.

Není co dodat, Miloš Zeman konečně udělal něco jako prezident, i když se se při tom projevil způsobem jemu vlastním, jako pussydent.

9. června 2021

160. #dobrázpráva tohoto roku: @RobertSlachta má čich na spolupracovníky. Díky investigativcům se rozloučil s Evou Gajdošík (dezinformátorka podporující Hanu Lipovskou a Tomia Okamuru) a Veronikou Fejklovou (odsouzenou za poslání firmy do úpadku a zvýhodnění věřitele). Přísaha!

Politické hnutí Přísaha je tváří jednoho muže stejně jako jeho „áčko“, #profikorupčníhnutíANO. Přes veškeré utajení možných spolupracovníků a kandidátů byla zveřejněna první jména. Dobrá volba, mediálně provařený expolicisto!

10. června 2021

161. #dobrázpráva tohoto roku: Přesně 505 poslanců Evropského parlamentu podpořilo rezoluci vyzývající orgány EU a ČR k vymožení všech neprávem proplacených dotací od @KoncernAgrofert a odsuzující střet zájmů trestně stíhaného premiéra @AndrejBabis. Dobře, že jsme v EU!

Je smutné, že nás před naším vlastním premiérem musí chránit EU. Je skvělé, že jsme jejími členy, jinak bychom byli Zembišům vydáni napospas.

11. června 2021

162. #dobrázpráva tohoto roku: Srbský generál Ratko Mladić byl v Haagu definitivně odsouzen na doživotí za genocidu ve Srebrenici, zločiny proti lidskosti a válečné zločiny. Více než 25 let trvalo, než byl vynesen právoplatný rozsudek nad tím, kdo rozkazy vydal. Spravedlnost je.

Nemilosrdné vraždění sousedů je po čtvrtstoletí symbolicky uzavřené. Odsouzení vůdců je správným krokem, protože není možné provést šetření všech vykonavatelů rozkazů.

Doufejme, že jednou dojde aspoň k symbolickému soudu nad těmi, kdo přikázali přepadnout Gruzii, Ukrajinu, obsadit Krym a sestřelit civilní letoun.

A stejně tak u nás doma jednou snad dojde k soudu s těmi, kdo umožňují poškozovat naši zemi svým protiprávním posluhováním Andreji Babišovi.

12. června 2021

163. #dobrázpráva tohoto roku: Lánský povaleč Miloš Zeman, #prezident_vlastizrádce se nechal vyvézt do Rakouska a skoro ani neudělal ostudu. Celý svět jej ignoruje. Upadá do zapomnění již během svého mandátu.

Zřejmě si už sám ani neumí upravit roušku, ale přesto usilovně slouží Rusku. Naštěstí se jeho vliv na mezinárodní scéně limitně blíží nule. Po volbách budeme mít pravděpodobně možnost se jej definitivně zbavit. Na škuneru jej pak může postrkovat jeho Mluvšašek, a my budeme mít po dvou volebních obdobích pro změnu českého prezidenta.

13. června 2021

164. #dobrázpráva tohoto roku: Lhář, dotační příživník, zemský škůdce @AndrejBabis prohrává soudy. Gratulace, @WagenknechtLuk!!!

Další rozsudky jsou na spadnutí. Čapí hnízdo ťuká na dveře, dotace z EU ukončí evropský žalobce, na podzim ministr financí na rozdíl od manekýny odpoví Policii ČR a rozjede se daňový tobogán. Tuto zimu se právní tým Andreje Babiše pěkně zahřeje!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *