Souhrn 26. týdne

21. června 2021

172. #dobrázpráva tohoto roku: Pan Jiří X. Doležal se brání před urážkami Luboše Veselého, hnusáka vystupujícího jako Xaver. Publicista napadený proruským pohůnkem přešel do protiútoku. Sprostý Veselý žok nemá co dělat ve veřejnoprávních médiích!

Po sprostotách pronášených na adresu žen přešel Luboš Veselý k urážkám Jiřího X. Doležala. Pan Doležal nemůže za svou nemoc, hulvát a proruský patolízal za svá vyjádření ano. Nelze tolerovat útoky, nepravdy a manipulativní lži podobných existencí, oni naši toleranci chápou jako slabost. Protože jej dostatečně neohýbala v mládí jeho mamka, bude to za ni muset udělat Rada ČT, případně nezávislá justice. Veselý pak bude právem nevesel.

22. června 2021

173. #dobrázpráva tohoto roku: Dnes, před 80 lety Německo zahájilo operaci Barbarossa. Co je na tom dobrého? Tento přepad dosavadního spojence donutil Stalina změnit stranu a proto se stal SSSR jednou z vítězných mocností 2. sv. války. Jinak by dál dodával Hitlerovi suroviny.

Je na čase přidržet se faktů a přestat s tolerancí bolševických lží. SSSR téměř dva roky bojoval ve světové válce po boku nacistického Německa a fašistické Itálie. Pravidelně surovinami a potravinami pomáhal Hitlerovi vést agresi proti celé Evropě. Nebýt operace Barbarossa, proudila by zejména ropa, pšenice a železná ruda dále do Německa. Ukončení světové války umožnila právě operace Barbarossa, jakkoliv až ji lžihistorici odchovaní soudružkami učitelkami vydávají za počátek světové války.

23. června 2021

174. #dobrázpráva tohoto roku: Slečna Lipovská se stává kůlem v plotě. Veselý sprostý žok ani Máto(c)ha lidově řečeno nemají koule ji na radě podpořit. I když se z rady snaží udělat cirkus, běhá v manéži Dukova schovanka nakonec zmateně sama.

Po řadě lží, manipulací a nesmyslů zůstala se svými fantasmagorickými požadavky a tvrzeními Lipovská sama. Od sametové revoluce je její kandidatura do rady, podle mého skromného názoru, největší chybou církve.

24. června 2021

175. #dobrázpráva tohoto roku: Nejvyšší správní soud dělá trhací kalendář z kovidových výnosů a zákazů. Odškodnění bohužel nebude platit #vládajelit , ale my všichni, z našich daní.

Nejvyšší správní soud potvrdil, že ministerstvo zdravotnictví nemělo pravomoc zakázat plošně provoz heren a kasin. Už dříve se zabýval přijatými opatřeními a dospěl k závěru, že podle pandemického zákona nelze omezovat služby, protože nespadají pod obchod a výrobu. Odsoudil i likvidaci některých forem podnikání ministerstva zákazem přístupu veřejnosti do provozoven. Dokázala tato vláda rozhodnout a provést aspoň nějakou drobnost správně, dobře, v souladu se zákonem a ve prospěch obyvatel? Já si nic takového nevybavuji.

25. června 2021

176. #dobrázpráva tohoto roku: Tragédie na jižní Moravě nám ukázala sílu lidské solidarity a dobroty, která je v nás. Okamžité spuštění sbírek na pomoc obětem, které již v řádech hodin přesahují vládní pomoc vypovídá vše o nás, i o vládě. Můžeme být na sebe hrdí, spoluobčané!

Dokážeme ušít roušky, dokážeme se složit na pomoc obětem tornád a osobně jim pomáhat při likvidaci škod. Doufejme, že se dokážeme ve volbách spojit proti škůdcům země ve vládě, aby na likvidaci jí způsobených škod mohly začít pracovat skutečné politické strany!

26. června 2021

177. #dobrázpráva tohoto roku: Z kabinetu kuriozit Rudolfa II. byl v televizi představen veřejnosti muž s prostatou ujgurského panice. Ten, jehož jméno se v dobré společnosti nevyslovuje, stále žije. Pumpař s Vlekařem se kvůli tomu stále mohou obohacovat …

Ještě stále žije. Je schopen mluvit a škodit. Ač se to nezdá, je to dobrá zpráva, protože osoby okolo Miloše Zemana jsou natolik nedůvěryhodné, že by nikoho neudivilo, kdyby pro svůj prospěch oddálili zveřejnění odchodu tělesných funkcí svého páneška.

27. června 2021

178. #dobrázpráva tohoto roku: Zemský škůdce, Lánský povaleč potvrdil, že Ústava pro něj nic neznamená.

Premiérem jmenuje trestně stíhaného @AndrejBabis ve střetu zájmů.

Víme, na čem jsme. Zembiši tím vyhlásili válku občanům, zemi, právu.

Chovejme se podle toho.

My, nebo oni!

Nic jiného nám nezbývá, než přijmout vyhlášení války a začít bojovat. Ustoupit už není kam a vzdát se znamená vržení budoucnosti naší, našich dětí a vnoučat do stoupy. Letos nás nečekají prázdniny, dovolené, léto. Letos nás čekají politické bitvy, protiofenzívy a ofenzívy.

Jiná cesta není.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *