Souhrn 7. týdne

7. února 2022

38. #dobrázpráva tohoto roku: Už víme, co považuje za ubohé opakovaně soudně usvědčený lhář. Vyšetřování přečinů jeho party morálních ubožáků. Král Ubu by měl raději držet …

Zdroj

Podle Miloše Zemana není ubohé porušování zákonů. Ubohé je až vyšetřování tohoto porušování zákonů. Zajímavá logika. Zvláště v souvislosti se zprávou o výbuchu ve Vrběticích, způsobeném ruskými agenty na našem území.

Jak je možné, že prezident bojuje proti vlastní bezpečnostní službě a chrání zahraniční teroristy?

8. února 2022

39. #dobrázpráva tohoto roku: Jednotný šik USA a EU (včetně nás) se může postavit agresorovi z Kremlu. Záruka sankcí a zastavení Nord Stream 2 by znamenalo totální hladovku pro ruskou ekonomiku. Na východě Ukrajiny by se vedla válka i za naši samostatnost.

Zdroj

Prezident Joe Biden uvedl, že útok Ruska na Ukrajinu by znamenal ukončení Nord Stream 2. Proč nemůžeme mít prezidenta jako je on, ale proruskou hnidu Miloše…

9. února 2022

40. #dobrázpráva tohoto roku: @Zbynek_Stanjura předložil vládě návrh nového rozpočtu s plánovaným schodkem nižším téměř o 100 miliard korun. Po éře rozežranosti a bezuzdného plýtvání nastupují hospodáři.

Zdroj

První smočení se v žumpě zanechané Andrejem Babišem a jeho stranickou modelkou dopadlo pro nového ministra financí minimálně na chvalitebnou.

10. února 2022

41. #dobrázpráva tohoto roku: NCOZ obvinila dva zločince za podporu a propagaci terorismu. Oba na sociálních sítích vyzývali k násilným akcím vůči politikům. Kultivace sociálních sítí je nanejvýš potřebná. Trestné by mělo být šíření lží i hrubé urážky.

Zdroj

Pozdě, ale přece začnou být stíhány i zločiny vydávané za šíření vlastního názoru ve veřejném prostoru. Lež, urážky a výhrůžky totiž nejsou názor.

11. února 2022

42. #dobrázpráva tohoto roku: Přes koaliční převahu v Senátu neprošel vládní návrh zákona, jen pracně v parlamentu prosazený přes obstrukce Skupiny prosto-duchých. Je opravdu dobře, že Senát plní svou funkci a koriguje návrhy poslanecké sněmovny.

Zdroj

Senát koná svou práci, nespoutaný stranickými konvencemi a sympatiemi. Tak to má být. A to říkám přes to, že neprošel návrh vlády, ke které cítím maximální možné sympatie.

12. února 2022

43. #dobrázpráva tohoto roku: Dodávky munice Ukrajině pomohou stejně jako přesun vojsk do členských států NATO ohrožených Kremlem. Bez pomoci USA nemá Evropa šanci obstát proti agresím Ruska.

Zdroj

USA dodaly Ukrajině dalších 90 tun munice. Jejich pomoc už dosáhla přes 1300 tun vojenského materiálu.

13. února 2022

44. #dobrázpráva tohoto roku: @AndrejBabis na sjezdu ANOhnutí mobilizuje své příznivce: Pokud se nestanu prezidentem, definitivně skončím v politice. Navrhuji vzít ho za slovo. Pojďme se shodnout na jednom jeho protikandidátovi. Za tu cenu zvolím i toho, proti komu mám výhrady!

Definitivní konec Andreje Babiše v politice měl nastat před založením hnutí ANO, a bylo by líp.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *