Souhrn 8. týdne

14. února 2022

45. #dobrázpráva tohoto roku: Pes je nejlepší přítel člověka. I znásilňované ženy. Napoprvé byl psík zaskočen situací, zahryzl se jen do lýtka.

Zdroj

Je zvláštní, že němá tvář na rozdíl od člověka rozumného se chová rozumně. I když při pohledu na voliče ANO a Miloše Zemana by volební právo psů nebylo tak marným krokem…

15. února 2022

46. #dobrázpráva tohoto roku: Díky vyhraným volbám spravedlnost dostala šanci. Po ztrátě ministerstev, bez možnosti zastrašování vyšetřovatelů a soudců má @AndrejBabis právem strach z rozsudku.

Zdroj

Andrej Babiš písemně žebrá u poslanců o svou bezpečnost. Bez obsazení klíčových ministerstev si není jist beztrestností. Rovnost před zákonem, to není nic pro oligarchu postsovětského střihu.

16. února 2022

47. #dobrázpráva tohoto roku: Splnění snů @alenaschillerov o sobě coby štíhlé, mladé krasavici nás stálo 2,5 milionů Kč. To už víme díky auditu @Zbynek_Stanjura. Nevyčíslitelný je dopad snů @AndrejBabis o násilném začlenění republiky do @KoncernAgrofert.

Zdroj

Osobní propagace Aleny Schillerové placená z prostředků ministerstva financí už skončila na rozdíl od cizopasení jejího šéfa, které dosahuje řádově několikanásobné výše.

17. února 2022

48. #dobrázpráva tohoto roku: @SPD_oficialni a @tomio_cz záměrně škodí naší zemi. Kvůli cirkusu ve sněmovně nemohl premiér @P_Fiala odletět do Paříže na jednání. Co je na tom dobré? Víme o tom, musíme s tím počítat a chovat se k nim podle toho.

Zdroj

Tomio Okamura slouží pouze svému prospěchu a Putinově hybridní válce proti Česku, EU a celé západní civilizaci. Daří se mu to ale části voličů prodat jako boj za jejich práva.

18. února 2022

49. #dobrázpráva tohoto roku: Česko má velvyslance při OSN, bývalého ministra zahraničí Jakuba Kulhánka. Jeho nominaci schválila vláda Andreje Babiše, jejímž členem byl, na návrh jeho samého. Bude zastupovat sebe, Babiše nebo Čínu (pracoval pro CEFT)?

Zdroj

Nominování sebe sama kamkoliv je nanejvýš trapné a ostudné. Co ale čekat od lidí, ochotných spolupracovat s Andrejem Babišem než trapnost a ostudu?

19. února 2022

50. #dobrázpráva tohoto roku: Pozemek v ceně 31 milionů odkoupil stát od firmy vlastněné otcem Babišova exministra Tomana za čtvrt miliardy. Slovy klasika: Chcali nám na hlavu a ani to nevydávali za déšť. Dobře, že už jsou v opozici!

Zdroj

Statkářka Havránková bojovala o své pozemky mnoho let bitvu, kterou ve výsledku prohrála. Ale synáček z komunistické šlechty se dovede o svou rodinu postarat podle starého známého bolševického hesla „Kdo nekrade, okrádá vlastní rodinu“!

20. února 2022

51. #dobrázpráva tohoto roku: Rusko dnes ještě oficiálně nenapadlo Ukrajinu. Neoficiálně ale proti Ukrajině Kreml válčí už osm let, včetně okupace Krymu a částí Luhanské a Doněcké oblasti. Ukrajina bojuje za Evropu, za nás. Zaslouží si naši podporu!

Zatím se na Ukrajině nebojuje. Putin možná čeká na konec čínské propagandiády, aby nerušil jejich „olympijské“ kruhy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *