Souhrn 14. týdne

29. března 2021

88. #dobrázpráva tohoto roku: Kdo chce být v Radě ČT, musí být jmenován spolkem porušujícím zákon! Z 12 nominantů je 7 nominováno spolky nezveřejňujícími v rejstříku své hospodářství. Další byl vyslán fondem založeným před několika měsíci. Před volbami ovládnout ČT musí ANO!

Do Rady ČT jsou obskurními spolky účelově nominování lidé, kterým leží nezávislé veřejnoprávní zpravodajství v žaludku. Za jeden provaz táhne antisemita, komunistka, sprostý upocený misogyn a podobné existence s jediným cílem – ovládnout vysílání ČT, zastavit objektivní zpravodajství a nahradit jej tendenčními blábolily ve službách Kremlu a Andreje Babiše. Ten poté bude minimálně do voleb ovládat i ta média, která mu doposavad nepatří nebo nepoklonkují. K tomuto účelu je využito cokoliv, i spolky na hranici zákonnosti.

30. března 2021

89. #dobrázpráva tohoto roku: Naše vláda umí vybrat odborníka! Ale když jim to dojde, rychle ho odvolají, aby jim nekazil dojem. Poslední kompetentní přítomný při jednání vlády je ode dneška uklízečka. ANO, už je líp.

Vláda trestně stíhaného premiéra ve střetu zájmů odvolala vládního zmocněnce pro jadernou energetiku. Co tak strašného provedl Jaroslav Míl? Chápal bezpečnostní rizika státu a nešel na ruku z Lán nevynášené ruské onuci. Teď už nikdo nebude bránit Zemanově snaze poškodit Českou republiku a dostavbu Dukovan svěřit Rusku.

31. března 2021

90. #dobrázpráva tohoto roku: Senát vyzývá k odložení volby 4 nových členů Rady ČT, jinak bude ohrožena nezávislost ČT. Neočekávám, že by se tato vláda snažila dodržovat své programové prohlášení, ale je důležité hlasité vyjádření Senátu. Je to jediná instituce, které lze věřit!

Jediný Senát opakovaně hájí dodržování zákonů, morální principy a ústavnost naší země. Děkujme všem, kdo prosadili vznik Senátu. Bez něj bychom byli Babišovými otroky v područí Kremlu.

1. dubna 2021

91. #dobrázpráva tohoto roku: Dnes mikromanager poprvé zařídil sto tisíc očkovaných občanů za den. APRÍL! Nebo jen lhal jako vždycky?

Ať Andrej Babiš pronese jakékoliv tvrzení, lže vědomě či nevědomky. Před rokem tvrdil, že roušek a respirátorů je dost, letos slibuje zařídit sci-fi v očkování. Tomu člověku se nedá věřit ani jeho jméno. Dobře, že nemá nos jako Pinocchio, jinak by nám touto dobou chodily protestní nóty jedna za druhou, aby už český premiér přestal strkat nos do interních záležitostí zemí celého světa.

2. dubna 2021

92. #dobrázpráva tohoto roku: Řídit stát jako firmu! Vyplatí se mít v čele vlády byznysmena a krizového manažera, který umí tvrdě vyjednávat! Díky snaze @AndrejBabis máme o 70 000 vakcín méně, připisuje si další úspěch! Best in covid, náš cíl!

Tvrdí o sobě, jaký je schopný a tvrdý vyjednavač. Ve skutečnosti je to jen sprostý a zákeřný vyděrač. Všichni v EU pochopili, co je Andrej Babiš zač, a podle toho s ním zachází. Bohužel, s tímto premiérem Česká republika ztrácí poslední zbytky kreditu i kredibility.

3. dubna 2021

93. #dobrázpráva tohoto roku: Ukrajina je připravena se bránit další agresi Ruska. Eskalace napětí a dezinformační kampaň Kremlu neslouží míru v Evropě. Činitelé USA a NATO již deklarovali svůj postoj a podporu Ukrajině.

Kreml přesouvá svá vojska k hranicím Ukrajiny a tvrdí, že Ukrajina ohrožuje Ruskem vytvořené a podporované lžirežimy v Doněcku a Luhansku. Doufám, že Ukrajinci udrží nervy na uzdě, další agresi Kremlu to možná oddálí. Nemáme žádnou jinou možnost, než Ukrajinu podpořit v jejím boji o samostatnost, protože dalším terčem Moskvy bude Slovensko a my.

4. dubna 2021

94. #dobrázpráva tohoto roku: Twitter odolal nátlaku Kremlu, proto obdržel pokutu více než sto tisíc dolarů za nevymazání „nedovoleného“ obsahu. V porušování lidských a občanských práv i šíření propagandy má Moskva bohaté tradice. Teroristům se neustupuje, @Twitter BRAVO!

Omezování lidských práv a snaha zabránit zveřejňování pravdivých informací se v Rusku stupňuje. Po proběhlých nebývale masových demonstracích dostává režim obavy z dalšího vývoje. Neinformovaný dav by se mu snáze ovládal, než lidé sdílející pravdu alespoň na sociálních sítích, když veřejná média jsou nesvéprávná a pod vlivem Kremlu.

Cenzura probíhající v Rusku nabírá na otáčkách a zároveň Rusko stupňuje svou propagandu a šíření proruských lží ve veřejném prostoru ve svobodném světě. Proruští kolaboranti a trollové při kultivaci sociálních sítí a snaze zabránit masovému šíření vědomých nepravd u nás kvičí o cenzuře. Kdyby to nebylo k pláči, je to k smíchu…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *