Souhrn 7. týdne

8. únor 2021

39. #dobrázpráva tohoto roku: Skvělá práce, výborná reportáž, potlesk pro @ReporteriCT! Upřímně lituji @andrejbabisjr a jeho sourozence. Každé dítě si zaslouží otce, kterého se nemusí bát a za kterého se nemusí stydět. Bohužel se občas vyskytne i takový jako je @AndrejBabis

Po roce se ozval Andrej Babiš ml. a potvrdil, že byl na pokyn svého otce unesen na Ruskem okupovaný Krym, o čemž dobrovolně poskytl rozhovor. Andrej Babiš st. je horší než mafián, pro toho je totiž svatá alespoň jeho vlastní rodina.

9. únor 2021

40. #dobrázpráva tohoto roku: Diplomaté EU pochopili, že Rusko nestojí o konstruktivní dialog s EU. Josep Borrell se nás mohl zeptat, ušetřil by si cestu a ponížení. Zmiňované sankce uvalit nejdříve na vakcínu, Lajka se uvařila ve Sputniku, my nemusíme zdechat se Sputnikem.

Ponížení šéfa diplomacie EU v přímém přenosu, vypovězení tří diplomatů z Ruska snad konečně přesvědčí zatvrzelé idealisty, že Kreml slušné chování chápe jen jako projev slabosti. Přísnější sankce a neriskovat lidské životy ruskou vakcínou jsou největší priority směrem k Rusku.

10. únor 2021

41. #dobrázpráva tohoto roku: Policie odložila TO podané ur Válkovou na http: // info.cz za článek o její spolupráci s bolševickým justičním vrahem Urválkem. Je dobře, že nepříjemná fakta o mocných zatím nejsou souzena jako pomluvy. Válková napomohla šikanování disidentů.

Rád pochválím, když je za co. Tentokrát mohu kupodivu pochvalně zmínit i Policii ČR. Drzost ur Válkové, s kterou podala trestní oznámení na toho kdo informoval o jejím cejchu je nezměrná a nepochopitelná.

11. únor 2021

42. #dobrázpráva tohoto roku: Ústavní soud rozhodl, že omluvou pro @zdeneksarapatka není povinné @MinFinCZ, ale přímo Zeman osobně. Lži a pomluvy totiž nepronáší úřad-prezident, ale zakomplexovaný mstivý buran, morální podčlověk s trvalým bydlištěm vlevo dole. Justice, bravo !!!

Další z řady důležitých výroků Ústavního soudu. Prezident není žalovatelný za výroky pronesené z pozice jeho úřadu. Ale s prezidentským křeslem nijak nesouvisí Zemanem pronesené lži o Peroutkovi nebo Šarapatkovi.

12. únor 2021

43. #dobrázpráva tohoto roku: Neprošlo prodloužení nouzového stavu. Nebude bez výběrových řízení možno rabovat veřejné finance. Nebudou další polní nemocnice na pozemcích kumpánů vládních kujónů. Členové #profikorupčníhnutíANO budou okrádat stát opět jen v rámci platných norem.

Neuvěřitelné se stalo skutkem, z vládní koalice vystoupila SPD a dokonce i KSČM, doposud věrní, i když oficiálně nepřiznaní spojenci ANO. Po dnešní vraždě Ústavy, kterou spáchal Babiš bude muset znovu zabodovat Ústavní soud.

13. únor 2021

44. #dobrázpráva tohoto roku: @AndrejBabis opět narazil ve sněmovně. Neprosadil zamítnutí odškodňovacího zákona. Plnou výši nákladů podnikům uzavřeným vládním rozhodnutím jsme na rozdíl od zbytku EU nepropláceli. Spravedlivé odškodnění je na cestě.

Vláda zabránila celé řadě podniků vykonávat činnost, živnostníků uzavřením provozoven zrušila jejich příjmy. Bohužel místo odškodnění umožňující nejen nezemřít hlady, ale také znovu započít s provozemm jak je běžné po celé EU vláda neochotně proplácela jen nedůstojnou almužnu.

14. únor 2021

45. #dobrázpráva tohoto roku: Po 4,5 letech nevede v průzkumu preferencí #profikorupčníhnutíANO. Průzkum Kantaru udává 29,5% @PiratskaStrana a @STANcz, 26,5% @volimANO, 19,5% @SpoluKoalice, 10,5% @SPD_oficialni, 5% @czKSCM. BRAVO!!!

Ono se to možná nezdá, ale takovýto výsledek voleb umožní většinovou vládu složenou z Pirátů, Starostů, ODS, KDU-ČSL a TOP 09. Pobyt mimo sněmovnu ČSSD prospěje jako živá voda. Nejsem si ale jistý, není-li už pro sosany pozdě…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *