Vypusťte ty hyeny!

Dne 12. března jsem doporučoval svrhnout Babiše. Plně jsem si vědom, že Babišova vláda stojí v cestě vládě Zemanově, která prosadí Dukovany, Sputnik a kdo ví co ještě; ale hlavně bude všemožně blokovat svobodné volby a vrácení moci do rukou nově zvoleným reprezentantům lidu. Opozice proto vyčkává na volby.

Cituji téměř měsíc starý komentář: Odstranění nepohodlných ministrů a jejich nahrazení příznivci lánského povaleče bude vlastně znamenat, že už nebudeme mít vládu Babišovu, ale vládu Zemanovu. Vládu, která protlačí Dukovany, možná i Sputnik, zvýší schodek rozpočtu do astronomických výšin a bude piklit, aby zabránila svobodným volbám. Tato nejmenovaná Zemanova vláda bude mít plnou podporu SPD i KSČM.

Nechci být vzýván jako starozákonní prorok, ale dne 7. dubna jsme byli svědky tragikomické frašky v režii Zemana. Mynář, jeho trestně stíhaný kancléř bez prověrky proslovem zahájil její první dějství. Bývalý člen KSČ Zeman jmenoval novým ministrem zdravotnictví bývalého člena KSČ Arenbergera, kožaře vedeného ve svazcích STB jako Kůže. Premiérem zůstal Babiš, bývalý člen KSČ alias Bureš, prokazatelný konfident STB. Došli jsme od sametové revoluce daleko, jen co je pravda.

Vyrostl jsem za bolševika. Pamatuji si důvody vstupu do strany škodící lidem i zemi. Komunisty jsme si mohli rozdělit do pěti kategorií. S výjimkou prvních dvou skupin to ve své podstatě nebyli špatní lidé, ale přesto napáchali mnoho zlého. Katalyzátorem všeho zla byli bolševici z přesvědčení, kteří se původně snad snažili vylepšit postavení nižších společenských vrstev. Nepokoušeli se o jejich kultivaci, pouze jim postoupili užívání majetku, postavení a práv těch, kteří o své výdobytky, posty a majetky přišli z vůle strany. Tito nebezpeční idealisté byli převálcováni bandou agresivních hovad, toužících získat a zneužívat moc nad jinými, vzdělanějšími, pracovitějšími a schopnějšími. K získání vytouženého postavení se neštítili ničeho. Na rozdíl od zapálených revolucionářů oni nelikvidovali „třídní nepřátele“, ale s nimi i soudruhy, stojící jim v cestě. Byli to všem dobře známí „oni“, nebezpečná věrchuška. Bolševici nám vládnoucí, se kterými běžný člověk přišel do styku jen vzácně.

Následovala celá plejáda těch, kteří si oblékli bolševický kabátek z různých důvodů: ze strachu, pro získání výhod nebo kvůli ambicím. Mnoho lidí skutečně vstoupilo do strany ze strachu, na základě negativních zkušeností s bolševickým terorem páchaným na jejich blízkých či známých. Ti jen hledali vyšší míru bezpečnosti. Nejvíce soudruhů bylo rekrutováno díky očekáváním výhod jako je přednostní přidělení bytu, rychlejší služební postup, přístup dětí k vyššímu vzdělání, možnost cest do zahraničí. Tyto dvě skupiny představovaly masu komunistů, členů strany co možná pasívních, vyhýbajících se další aktivitě jakkoliv to jen bylo možno. Nedělám si o nich iluze, i oni škodili lidem, ale přiznejme jim, že na sebe nechtěli upozorňovat, nechtěli se stát podezřelí. Nezbývalo jim než s vlky výti.

Nejvíce škod ale napáchali ti, kteří vstupovali do strany, aby naplnili své ambice. Ti vykonávali faktickou moc, řídili a terorizovali nekomunisty i řadové členy strany pro svůj prospěch a snahu vystoupat výše. Sami byli řízeni bolševickými idealisty a sadisty, a často spolupracovali s STB.

Do této třetí skupiny bohužel můžeme zařadit mnoho polistopadových politiků a podnikatelů. V současné vládě je jich mnoho. A další byl jmenován prezidentem ve středu.

Ambiciózní člověk, od mládí člen strany, kandidát spolupráce, jehož svazek byl zničen jako mnoho jiných 6. prosince 1989. U nevinného lékaře by nebyl k likvidaci svazku důvod. Lze proto předpokládat, že skartací měl být chráněn spolupracovník, který jen díky sametové revoluci nestačil podepsat vázací akt. Anebo se jeho svazek zachoval? Kdo jej v tom případě má k dispozici? Kdo může zatlačit na ministra zdravotnictví, aby byl po vůli a protlačil třeba Sputnik?

Připomeňme si, že Slovensku byla dodána jiná varianta Sputniku, než ta „oficiální“, která není zatím nikde schválena. Stejnou zkušenost s tímto dryákem ruské výroby udělala už i Brazílie. Ačkoliv novému ministru zdravotnictví Zeman řekl Vím, že vakcínu Sputnik teď kupuje Německo nebo Rakousko a další země… ideologická hysterie, kterou pozorujeme u opozičních politiků nebo hloupých novinářů, je bezpředmětná… přeji vám, abyste se touto hysterií nenechal ovlivnit,“, byla to jen další z jeho lží. Ani Rakousko, ani Německo Sputnik nekupují.

Nedělám si ale o Petru Arenbergerovi iluze. On svůj úkol splní, vždyť je mužem vskutku pevných zásad. Komunista. Lékař, dlouhých 17 let náměstek ředitele a 2 roky ředitel Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. Člen Rady Českého rozhlasu. Náhradník Správní rady VZP za Piráty. Signatář Milionu chvilek. Ministr ve vládě trestně stíhaného premiéra ve střetu zájmů.

Nejdůležitější agent Kremlu si proto může po Dukovanech odškrtnout i Sputnik. Pánové Míl a Blatný jsou odstraněni. Další z ministrů na odstřel bude Petříček. Ještě někdo tvrdí, že Babišova vláda stojí Zemanovi v cestě? Tato vláda je Zemanova. Babiš je pouze maňásek, který ve strachu o majetek a bezpečnost skáče, jak Zeman píská.

Musíme ale Babišovi přiznat, že něco pro nás dělá. Například z nabídky na 140 tisíc vakcín jich podnikatel, krizový manažer, vrchní koordinátor a zkušený mikromanažer vyjednal pouze 70 tisíc. Předtím chtěl ušetřit, takže objednal jen cca 80% vakcín z možných dodávek. Na rozdíl od Švédska nás nevede cestou promoření, ale trvalými lockdowny celých oborů národního hospodářství. Díky Babišovi máme jen 27 tisíc mrtvých, zatímco Švédsko jich má 13 tisíc. Taková drobnost – úmrtnost například v Karlovarském kraji v únoru 2021 je o 168% vyšší oproti průměru let 2015-2019. Také se mu daří trhat rekordy v očkování, od 1. dubna očkujeme denně 100 tisíc občanů, jak Babiš slíbil. Ve skutečnosti jsme se ale nedostali přes 55 tisíc očkování na den. No co, u něj jsme už zvyklí na propagandistické bláboly.

Nesmíme mu ale zapomenout ani totálně zdevastovanou ekonomiku, vytunelovanou státní kasu a absolutní rozvrat rozpočtu na celé roky dopředu. Nejvyšší kontrolní úřad potvrdil, že pouhá polovina rekordního loňského schodku byla zaviněna čínským virem. Některá svá zjištění o hospodaření vlády už NKÚ předal policii.

Co je ale nejdůležitější, každá minuta této vlády zvyšuje lidské i hospodářské ztráty naší země a ohrožuje naše zakotvení v euroatlantických strukturách, takže nebezpečně ohrožuje naši budoucnost!

Vyzývám tedy obě naše demokratické koalice, konejte okamžitě. Vyslovte vládě nedůvěru, uvrhněte ji do propadliště dějin. Pochopitelně bude nahrazena další Zemanovou vládou.

Ale není nač čekat. Líp nebude, dokud se nezbavíme Babiše i Zemana. Zkusme to urychlit. Urychlíme tím i vyšetřování všech přečinů nejen Babiše osobně, ale celé loupeživé tlupy okolo něj, nazývající se profikorupční hnutí ANO. Pochopitelně by orgány činné v trestním řízení měly konat, ale chápeme, že zakleknutá spravedlnost není nejrychlejší, raději se čeká na volby a svobodu pro vyšetřování.

Důležité je i řádění okolo Rady České televize. Snaha o zakleknutí nezávislé publicistiky z toho čouhá jako sláma z Babišových bot. Dámy a pánové v čele politických stran, po převzetí moci v ČT se na obrazovku dostanete pouze sporadicky, a zásadně v negativním světle. Uvědomte si to, prosím. Mohlo by to nenapravitelně změnit voličské preference.

Na závěr chci ještě oslovit vás, budoucí premiérové. Přestaňte se prosím tvářit, že máte volby v kapse a výhru jistou, přestaňte na sebe cenit zuby, pánové Fialo a Bartoši. Na premiérské křeslo zasedne jen jeden z vás. Lidé pod Babišem zbytečně umírají, nefunguje očkování, živnostníci houfem končí s podnikáním, o rozpočtu škoda mluvit. Přestaňte se vymezovat navzájem vy dva, a držte prosím na uzdě i své spolupracovníky a jejich ambice. Všichni víme, o kom mluvím, netřeba přilévat konkrétními jmény do ohně.

Přestaňte bojovat o výhru pro svou koalici, a bojujte o výhru pro obyvatele naší země, je to nanejvýš důležité.

Uspořádejte tiskovou konferenci, na které každý nejprve deklarujte svou připravenost a vůli vyhrát volby, což je naprosto legitimní. Ale poté oznamte, že v případě výhry druhé koalice jste bezpodmínečně odhodláni přijmout nabídku ke vstupu do vládní koalice v zájmu naší země. Prokažte dobrou vůli, pokoru a politický cit. Nechovejte se prosím jako stávající předseda vlády, žralok trhající na kusy své oponenty a násilně přebírající celou zem.

V tom mu musíte zabránit oba v čele svých koalic. Z tohoto hlediska je jedno, který z vás bude premiérem, pánové. Ukažte prosím, že jste si toho vědomi.

A mimoto, nebudete pak každý sám snadnou kořistí „hyen“, jak novináře láskyplně oslovuje Zeman. Zkuste si k nim najít cestu, a zjistíte že jsou to velice chytrá zvířata. Spolupracujte s nimi, chraňte je, nenechte jim nasadit náhubky a zavřít je do klecí jak to chtějí Babiš, Zeman a Okamura.

Vypusťte ty hyeny!

5 odpovědí na “Vypusťte ty hyeny!”

  1. Rozhodně nesouhlasím!! Jednalo by se jen o změnu koryt k horšímu!!! Nechte Bariše a Zemana žít ve svých lidmi zvolrných obdobích!!!

    1. Vážená paní Michálková, ani zvolení představitelé nesmí porušovat zákony (Babiš), anebo dokonce Ústavu (Zeman). Lidé se musí v demokracii takovému svévolnému chování bránit, jak naznačuje autor článku. Myšlenka, že vítěz bere ve volbách vše a je mu dovoleno vše, je hodna V.I.Lenina. Zpravidla to končívá totalitou, jak víme mnohokrát z historie. Jak víte, že příští zvolení představitelé budou horší než ti stávající?

  2. 100% souhlasím. Popsal jste realitu při které soudného člověka mrazí. Ne covid, ale Zemanova a Babišova politika vyvolává depresi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *