Souhrn 11. týdne

7. března 2022

66. #dobrázpráva tohoto roku: Stále zřetelněji se profiluje přední kandidát na prezidenta @general_pavel.

Zdroj

Stejně, jako můžeme porovnávat současného premiéra s Andrejem Babišem, je snadné srovnat výroky i výkony Miloše Zemana s jeho možnými nástupci. Jeden z nich si v poklidu buduje pohodlný náskok. Generál Pavel by nebyl #prezidentvlastizrádce!

8. března 2022

67. #dobrázpráva tohoto roku: @PolicieCZ stíhá prvního dezinformátora. Já bych sice řekl, že je stíhán vlastizrádce, kolaborant a proruská hnida, ale nechme stranou přesnost jeho označení. Hlavně aby už byl souzen a odsouzen.

Zdroj

„…Tak fanděme Rusům, doufejme, že dojedou až sem.“ Tato věta není dezinformace. Toto je projev vlastizrady, kolaborace a člena proruské páté kolony. Stíhat, soudit a trestat podobné jedince je projevem zdravé občanské společnosti, která chrání sama sebe.

9. března 2022

68. #dobrázpráva tohoto roku: Ruská centrální banka uvalila na cizoměnové účty omezení – výběr do 10 tisíc USD, více pouze v rublech dle platného kurzu. Okupantům dochází dech a finance v hospodářství. Konec se blíží! Za upozornění díky, @maestrosill.

Zdroj

Zdroj

Rublů si natisknou, kolik se jim zlíbí. Ale měna udržující si svou hodnotu to není. Konec ruského národního hospodářství je na dohled, agresivní pumpa na suroviny se zadrhává. V dohledné době nebude mít Kreml za co koupit ani náhradní díly do vrtných souprav, a nerostné bohatství zůstane pro Putina nedostupné.

10. března 2022

69. #dobrázpráva tohoto roku: Vláda rozhodla o trvalém zrušení silniční daně pro osobní vozy a malé dodávky a o zrušení povinnosti přimíchávání biosložky do nafty. Výborná, koncepční rozhodnutí, která měla přijít už kdysi dávno za vlád @AndrejBabis.

Zdroj

Zrušení silniční daně pomůže v době krize postcovidové a válečné jejím plátcům. Ještě více poznají plátci všech daní ukončení povinnosti přimíchávat biosložku do pohonných hmot.

Drtivě negativní dopad tohoto kroku do cash flow firem Andreje Babiše je příslovečnou třešničkou na dortu.

11. března 2022

70. #dobrázpráva tohoto roku: Skupina Anonymous nelení, svou aktivitou mění poměr sil v hybridní válce Ruska s celým světem. Ruský cenzurní úřad Roskomnadzor byl hacknut, jeho data jsou veřejně přístupná.

Zdroj

Kdo chce, může si stáhnout data Roskomnadzoru a hledat v nich co potřebuje. Kdo tam najde něco o Zemanovi, jeho Pumpaři, Tomiu Okamurovi nebo Andreji Babišovi si zaslouží odměnu. Co třeba flašku podle svého výběru!

12. března 2022

71. #dobrázpráva tohoto roku: Rossija 1, největší propagandistický kanál Kremlu pozvala do diskusního pořadu hosty, kteří se odvážili kritizovat válku na Ukrajině. NESLÝCHANÉ!!!

Zdroj

Neuvěřitelné se stalo faktem. Hosté státního propagandistického kanálu při vědomí toho, co je čeká si dovolí kritizovat válku, kterou vede Putin proti Ukrajině. K tomu není co dodat.

13. března 2022

72. #dobrázpráva tohoto roku: Deutsche Bank odchází z Ruska. Banka dlouhá léta financující Trumpa, banka ve které se praly špinavé peníze z Ruska hodila své přátele přes palubu. Banka, ve které má úvěry Salvini a Le Pen. Je zvláštní, jak všechno souvisí…

Zdroj

Největší německá banka Deutsche Bank oznámila stažení z Ruska jen den poté, co se odmítla stáhnout. Předešly ji americké banky Goldman Sachs a JPMorgan Chase.

Deutsche Bank v USA obdržela pokuty 630 milionů dolarů za praní špinavých peněz z Ruska. Její klienti totiž během let 2011 – 2015 nezákonně z Ruska převedli zhruba 10 miliard dolarů.

Další zátěž pro Deutsche Bank představuje Donald Trump, kterému v době jeho prezidentování poskytla úvěry v celkové výši přes 2,5 miliardy dolarů.

Výše úvěrů Salviniho a Le Pen je nezjistitelná.

Kdo asi úvěruje stavbu Takešiho hradu Tomiu Okamurovi?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *