Souhrn 14. týdne

28. března 2022

87. #dobrázpráva tohoto roku: Bezletová zóna nad Ukrajinou pro okupanty začíná. Střely starstreak je naučí přistávat střemhlav.

Zdroj

Dosah od 300 metrů do sedmi kilometrů, odpalovatelné ze země, z vozidel, z lodí, dosahují rychlosti trojnásobku rychlosti zvuku, současné nejrychlejší a nejúčinnější protiletadlové střely dodala Velká Británie Ukrajině.

Ukrajinci si díky této dodávce budou moci zřídit bezletovou zónu nad svou zemí sami, svépomocí v rámci akce Z – Zlikvidujte Zrůdy.

29. března 2022

88. #dobrázpráva tohoto roku: Howard Morrison dosáhl potrestání srbských válečných zločinců. Dostal právě novou práci – bude pomáhat s přípravou žalob na ruské válečné zločince. Popřejme mu štěstí, a spravedlnost Putinovi a jeho hordě.

Zdroj

Suella Bravermanová, generální prokurátorka Velké Británie pověřila Howarda Morrisona k přípravě obžaloby proti Putinovi na Ukrajině i před ICC (Mezinárodní trestní soud). Při ICC i při ICTY (Mezinárodní trestní tribunál pro bývalou Jugoslávii) už Morrison působil, a byl jedním ze soudců, kteří poslali Karadžiče roku 2016 na 40 let do vězení. Válečný zločinec Putin, hlavní strůjce genocidy kterou Zrůdy pod jeho velením páchají na Ukrajině se snad také dočká spravedlnosti.

30. března 2022

89. #dobrázpráva tohoto roku: Německo rozhoduje o dodávce zbrojního materiálu, zejména protitankových střel za 300 milionů EUR na Ukrajinu.

Zdroj

Pomalu, s váháním, ale přece jen i Německo začíná pomáhat Ukrajině, tentokrát velkorysou dodávkou dronů, protitankových střel, minometů a různého jiného armádního vybavení za 300 milionů EUR. Ukrajinské jednotky už nebudou proti okupantům stát s holýma rukama!

31. března 2022

90. #dobrázpráva tohoto roku: Postavení diplomacie na vlastní nohy je zpráva, která by neměla zapadnout. Vliv a působení #prezidentvlastizrádce a jeho onucí z @CSSD na naši zahraniční politiku byl ostudný. Bravo, pane @JanLipavsky!!!

Zdroj

Ve funkci končí Iveta Chmielová Dalajková, spojovaná s působením Lánských povalečů a zejména proruského kolaboranta a poradce Miloše Zemana, nechvalně známého Martina Nejedlého.

1. dubna 2022

91. #dobrázpráva tohoto roku: Tank-pomník překrytý vlajkou Ukrajiny? Ano, protože symbol ukončení světové války v Berlíně pošpinilo Rusko rozpoutáním nové války v Evropě. Rusko se takto zařadilo k hitlerovskému Německu.

Zdroj

Co dodat k zakrytí pomníku s tankem v Berlíně ukrajinskou vlajkou? Nic, je to symbol nebývale silný a výborně čitelný.

2. dubna 2022

92. #dobrázpráva tohoto roku: Gazprom končí v Německu, které zvažovalo jeho vyvlastnění. Z důležité země EU odchází zdroj možné korupce politiků a tedy mocná zbraň hybridní války vedené Ruskem proti civilizované společnosti.

Zdroj

Jeden z pozitivních důsledků války rozpoutané Ruskem je oslabení ruského vlivu na civilizované, demokratické země. Doufejme, že se nebude jednat o krátkodobé a dočasné změny, ale o trvalý stav!

3. dubna 2022

93. #dobrázpráva tohoto roku: Kyjevská oblast je osvobozena, vrátila se zpět do ukrajinských rukou. Špatné na tom je, že Rusko zatím nebylo poraženo na hlavu, takže začne útočit znovu a jinde.

Zdroj

Za cenu nesmírných obětí a ztrát se Ukrajina osvobozuje. Na nelidské činy, masové hroby, znásilněné a upálené ženy, popravené a ztýrané civilní obyvatelstvo (včetně dětí!) které jsou v osvobozených oblastech nyní zjišťovány nebyl nikdo připraven. Rusko si zaslouží totální izolaci, odsouzení před mezinárodním tribunálem a pohrdání všeho civilizovaného světa za páchanou genocidu!

Jedna odpověď na “Souhrn 14. týdne”

  1. Děkuji, děkuji, děkuji. Dobré zprávy vyprahlou duši alespoň trochu osvěží. Ještě není konec, hrůzy nutně budou pokračovat, ale věřím ve vítězství Ukrajiny a v naší jednotu, potrestat válečné zločiny a odstřihnout se od Ruska na věčné časy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *