Souhrn 15. týdne

4. dubna 2022

94. #dobrázpráva tohoto roku: Podle Vladislava Šurigina byl útok ukrajinských vrtulníků propagační akcí a ruská protiletadlová obrana pracuje dobře. To je dobře, aspoň nic nebrání ukrajinským vzdušným silám přenést trošku války i k Zrůdám domů.

Zdroj

Jediné, co v RuSSku funguje, je propaganda. Jinak řečeno, v lhaní jsou opravdu dobří.

5. dubna 2022

95. #dobrázpráva tohoto roku: Velitelské stanoviště IL-22 sestřeleno. Citelná ztráta pro vedení ruSSkých jednotek.

Dodatečná oprava – pouze poškozeno.

Zdroj

Škoda rány, která padne vedle. Velitelské stanoviště, generálové, plukovníci – to jsou ztráty, které RuSSko poznamenají nejen v této válce, ale na desetiletí dopředu.

6. dubna 2022

96. #dobrázpráva tohoto roku: USA stupňují sankce. Zmrazené dolarové rezervy RuSSka nebudou použitelné ke splacení dluhopisů. Bude RuSSko nadále financovat armádu, své hospodářství nebo vyhlásí bankrot?

Zdroj

RuSSko se technicky vzato ocitlo v bankrotu. Velmoc? Kdeže, říše zla na hliněných nohou. Nohou, které začíná požírat inflace. Pád prázdné slupky bude bolet i nás, ale dobře nám tak. Příliš dlouho jsme byli ochotní ignorovat nebezpečí vanoucí z Kremlu.

7. dubna 2022

97. #dobrázpráva tohoto roku: Máme poslední, a pádný důvod pro spuštění impeachmentu. Kancelář prezidenta republiky likviduje tajné dokumenty a důkazy o činnosti #prezidentvlastizrádce a jeho tlupě podvracečů svobody naší země.

Zdroj

Likvidace nepohodlných dokumentů pod pláštíkem skartace. Milost odsouzenému zločinci. Dlouhodobě vlastizrádná politika páchaná z prezidentského vozíčku. Co víc ještě potřebují naši ústavní činitelé, aby začali konečně konat proti Miloši Zemanovi?

8. dubna 2022

98. #dobrázpráva tohoto roku: Rusko bylo vyloučeno z Rady OSN pro lidská práva hlasy 93 zemí, proti bylo 24 zemí. RuSSko páchající na Ukrajině genocidu a válečné zločiny ztratilo právo byť jen mluvit o lidských právech.

Zdroj

Mluvit o lidských právech nemá pachatel genocidy, tedy RuSSko ani Čína. Vztaženo k naší zemi, o mezinárodní politice by měl mlčet Zeman, Klaus st., Okamura T., Zahradil, Zaorálek, Svoboda, …

9. dubna 2022

99. #dobrázpráva tohoto roku: Ve Středozemním moři si už lodě RuSSka námořní palivo nepořídí. RuSSké ropné tankery cestou z Baltu do Asie bez přístupu k palivu riskují uváznutí na moři. Čím hůře pro RuSSko, tím lépe pro Ukrajinu a celý svět.

Zdroj

Jakýkoliv příspěvek k totální izolaci RuSSka znamená ztížení financování zbrojního arzenálu agresora. Jestliže kšeftmani v politických křeslech nehodlají ohrozit své peněženky, musí jejich nerozhodnost napravit někdo jiný. Například španělská pohraniční stráž.

10. dubna 2022

100. #dobrázpráva tohoto roku: @jana_cernochova otevře téma USA vojenské základny u nás. Letiště Mošnov se mi jeví jako ideální! Proruští kolaboranti (zejména z @CSSD), kteří zabránili radaru v Brdech budou muset mlčet, jinak jim připomeneme Buču.

Zdroj

Chceme-li ubránit svou svobodu a nezávislost před ruSSkým zásahem v budoucnosti, chceme-li uchránit sebe i své potomky před vražděním, znásilňováním a okrádáním, nemáme jinou cestu než být nedílnou součástí EU a NATO. Kdo tvrdí něco jiného, je naprostý hlupák anebo kolaborant, a proto na jeho slova nelze brát zřetel.

Jedna odpověď na “Souhrn 15. týdne”

  1. Skvělé zprávy, moc moc díky. Těch dobrých je zda se stále málo, ale naděje nesmí umřít, že?j

    Jste skvělý!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *