Souhrn 16. týdne

11. dubna 2022

101. #dobrázpráva tohoto roku: Macron postupuje do druhého kola prezidentských voleb jako vítěz. Porazit musí Le Pen, populistku označující se za krajní pravici, s hesly společnými s Trumpem. Vyhraje-li Le Penka, zbyde z EU drobenka.

Zdroj

Emmanuel Macron není silný a zásadový politik, ale ve srovnání s Marine Le Pen, která se programově snaží opakovat chyby Donalda Trumpa a tím oslabit Francii, EU a tím i nás, je volba vhodnějšího kandidáta do francouzských prezidentských voleb naprosto jednoduchá a snadná.

12. dubna 2022

102. #dobrázpráva tohoto roku: Místo tupého memorování dat a jmen chápat souvislosti? To je cesta k pochopení dějin. Vítám novou koncepci výuky dějepisu!!! Žáci budou konečně mít naději se poučit z chyb svých předchůdců a předků a proto je neopakovat.

Zdroj

O důležitosti znalostí historie vypovídá nejvíce to, jak se jich každý totalitní režim snaží zmocnit a zdeformovat k obrazu svému školní výukou. Kdo tvrdí, že je dějepis zbytečný, ať si představí, že je vysazen se zavázanýma očima uprostřed hlubokého, jemu neznámého lesa. Nebude znát cestu ven, ztratí mnoho času hledáním správného směru, a mnohokrát se bude vracet. Znalost dějin nám dává informace o cestě lidstva, kterou jsme prošli a umožňuje nám neprocházet znovu slepými uličkami vývoje. Osvobození výuky dějepisu od komunistického balastu a metod je nezbytně potřebné, a mělo k němu dojít už dávno!

13. dubna 2022

103. #dobrázpráva tohoto roku: RuSSko jde tam, kam svou mentalitou patří – do pravěku. Technologické firmy prchají z RuSSka. Po společnostech Apple, Samsung, Ericcson včera překvapil svým odchodem Huawei. A dnes stažení z ruSSkého trhu ohlásila Nokia.

Zdroj

RuSSko a pokrok? Po válečných zločinech páchaných na Ukrajině opouští říši zla firmy, které ve světě moderních technologií znamenají mnoho. Nikoliv pokrok, ale o krok (a ne jeden) zpět se vrací RuSSko.

14. dubna 2022

104. #dobrázpráva tohoto roku: RUSSká válečná loď poslechla Romana Gribova! Dvě ukrajinské střely, výbuch munice a Moskva hoří! Berme to jako symbol, po sankcích se rozpadne i město Moskva.

Zdroj

Vlajková loď černomořské flotily zasažena. Pýcha RuSSké admirality dostala zásah, který znamená mnohem víc v rovině symbolické, než vojenské. Ale i z čistě strategického a finančního hlediska se jedná o ztrátu velice výraznou, o čemž vypovídá i internace admirála Igora Osipova, velitele černomořské flotily.

15. dubna 2022

105. #dobrázpráva tohoto roku: Ukrajina dostane z USA drony MQ-9 Reaper. RuSSká vojenská technika bude následovat svou vlajkovou loď Moskvu. A co na to Moskva? To není zemětřesení, to jen Putin mlátí o zdi Kremlu hlavami generálů. Nebo svou?

Zdroj

Jednání Ukrajiny s výrobcem o dodání dronů MQ-9 Reaper by nemohlo proběhnout bez vědomí Bílého domu. Ve srovnání s osvědčenými drony turecké provenience TB-2 Bayraktar se jedná o stroj několikanásobně vyšší úrovně, který by mohl zvrátit současný stav nad Ukrajinou výrazně ve prospěch napadené země.

16. dubna 2022

106. #dobrázpráva tohoto roku: RuSSko varovalo svět před „nepředvídatelnými důsledky“ dodávání zbraní Ukrajině. Kdy nejvíc kope kobyla? Čekejme proto brzký konec říše zla a její rozvrat. Dezinformátorům dojdou ruSSké zdroje a světu bude líp.

Zdroj

Moskva zaslala diplomatickou nótu americkému ministerstvu zahraničí. Během několika mála hodin poJoe Biden zveřejnil dar vojenského vybavení Ukrajině za zhruba 800 milionů dolarů. Půjde tentokrát převážně o těžké zbraně (včetně houfnic a dalších systémů), které zatím Ukrajině s výjimkou Polska a nás k boji s ruSSkou invazí nikdo neposkytl. RuSSko touto nótou v podstatě přiznalo, že dodávky zbrojního materiálu ruSSké armádě výrazně škodí.

17. dubna 2022

107. #dobrázpráva tohoto roku: Přesně před rokem praskly Vrbětice. #prezidentvlastizrádce nestíhá skartovat doklady své činnosti. V čele vlády máme premiéra @P_Fiala a ne dotačního cizopasníka @AndrejBabis, takže hrajeme v Evropě důstojnou roli. Zázraky na BOŽÍ HOD VELIKONOČNÍ!!!

Vláda a premiér je to, co nám poslední roky chybělo. Po nezvládnutém kovidu si raději ani nepředstavujme, jak ostudný pohled by skýtala sestava okolo Andreje Babiše v současné napjaté situaci. Hamáček, bezpáteřně domlouvající plyn v Moskvě, Babiš na tiskovkách kvílející jak muezzin o svých vylhaných úspěších, bolševici a SPD v čele s prezidentem vyzývající Ukrajinu k dobrovolnému zotročení se – tomu všemu jsme unikli jen o vlásek, o pár tisíc hlasů voličů, které převážily naši zemi od rozvratu a populismu k demokracii a svobodě.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *