Souhrn 17. týdne

18. dubna 2022

108. #dobrázpráva tohoto roku: Dezinformátor Alex Jones, provozovatel portálu InfoWars vyhlásil bankrot. Pro zisk šířil lži o střelbě na škole v Connecticutu roku 2012 nebo o podílu vlády USA na útocích z 11. září 2001.

Pravda vítězí nad lží a nenávistí.

Zdroj

Nikoliv dezinformátor, ale lhář, který nešířil vlastní názor ale programově se snažil zbohatnout na lžích, které pumpoval do hlav svých příznivců. USA má před námi náskok. Kdy se dočkáme podobného pádu Tomia Okamury, Šlachty, Majerové Zahradníkové, Babiše, Klause a mnoha jiných českých populistických lhářů?

19. dubna 2022

109. #dobrázpráva tohoto roku: Ruský zbrojní průmysl se díky sankcím zadrhává na chybějících komponentech. Chybí elektronická součástky, pancéřová ocel, noční vidění. Tanky a řízené střely budou brzy nedostatkovým zbožím.

Zdroj

Země, která si hraje na supervelmoc, země bez skutečného vlastního průmyslu, země jejíž hospodářství je závislé na prodeji surovin, které bez dováženého zařízení není schopna sama těžit naráží na své limity. Ani dva měsíce jí nestačily na sražení Ukrajiny na kolena. Blesková válka se mění ve válku opotřebovávací, v řízenou genocidu obyvatel napadené Ukrajiny. Každý další den války znamená větší logistické problémy pro ruSSké velení, logistiku a náhradní díly pro poškozenou válečnou techniku. Z armády prý mocné a hrozné zbývá jen tradiční ruský mlýnek na maso.

20. dubna 2022

110. #dobrázpráva tohoto roku: Německo se probírá z letargie. Bude dodávat zbraně na Ukrajinu a nahradí zbrojní vybavení těm členským zemím NATO, které své současné zbraně postoupí Ukrajině.

Zdroj

Německo, které se tváří jako vedoucí země EU se ve válce na prahu Evropy chová krajně alibisticky. Snad konečně začne konat to, co má jako jedna ze dvou největších zemí EU vlastně jako svou povinnost – předcházet přenesení válečného konfliktu do zemí EU.

21. dubna 2022

111. #dobrázpráva tohoto roku: Ukrajina dostane od GB obrněná vozidla Stormer HVM, nosiče obávaných Starstreak. Nebe nad Ukrajinou bude brzy prosté ruSSkých válečných zločinců.

Zdroj

Bezletová zóna nad Ukrajinou vyhlášena zatím nebyla, bohužel. Ale díky nezištné pomoci Velké Británie se k tomuto stavu limitně přiblíží Ukrajina sama. RuSSký sestřelený šrot pomůže nahradit zničené suroviny, vždyť všechno zlé může být k něčemu dobré.

22. dubna 2022

112. #dobrázpráva tohoto roku: „Jaromíro, to se ti vymstí, že tak lžeš, a bude to mít vliv i na funkci!“ pravil by klasik. Na Jaromíru Valder Jakubcovou je za její lži podáno TO a bude projednáno její odvolání z ostravských komisí a výborů. Bravo!

Zdroj

Bolševici lhali, lžou a lhát budou. Na tom se nic nezmění, ale nesmíme rezignovat, a jejich lži je nutné trestat v zárodcích. Jaromíra Valder Jakubcová už přichází na to, že lhát se nemá.

23. dubna 2022

113. #dobrázpráva tohoto roku: Společnosti VISA a MasterCard měla na ruSSkém trhu svými platebními kartami nahradit čínská UnionPay. V Pekingu si ale spočítali, co by je stály sankce a proto ruSSký zákazník přišel i o platební karty čínské provenience.

Zdroj

Svět učinil další krok k totální izolaci říše zla.

24. dubna 2022

114. #dobrázpráva tohoto roku: Hoří ruSSké podniky, součásti vojenské infrastruktury. Po výzkumném ústavu ministerstva obrany ve Tveru a chemickém závodě Dmitrievský ve městě Kinešma hoří kosmické a raketové středisko v Koroljově. Zasáhly Boží mlýny, nebo?

Zdroj

Maskování korupce, nebo snad sabotáž? Pravděpodobně pouze starý známý ruský bordel, ale na správném místě. Vyvíjení nových zbraňových systémů, výroba chemických sloučenin použitelných i v zbraních hromadného ničení stejně jako raketový výzkum budou významně zbržděny. Bezpečí ruSSkých sousedů stoupá s každým podobným požárem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *