Souhrn 4. týdne

17. ledna 2022

17. #dobrázpráva tohoto roku: Ministra kultury @MartinBaxa2 na postu primátora města Plzně nahradil jeho dosavadní technický náměstek Pavel Šindelář. Rezignace ministrů na ostatní zastávané funkce jsou dokladem změny a zralé politické kultury!

Zdroj

Práce odvedená pro voliče je přednější než hromadění funkcí, prebend a koryt. Toto je jediná cesta k návratu důvěry v politiky. Díky za to!

18. ledna 2022

18. #dobrázpráva tohoto roku: Potřetí Sněmovní výbor rozhodl o vydání @AndrejBabis k trestnímu stíhání. Sněmovna jej doufejme vydá. Pamatujete návrh zákona „Třikrát a dost“? Soud se povleče, ale snad se spravedlivého rozsudku dočkají aspoň naše vnoučata!

Zdroj

Dvě volební období se povyšoval Andrej Babiš nad zákon. S novou vládou a sněmovnou se dočkáme spravedlivého soudního procesu i pro něj.

19. ledna 2022

19. #dobrázpráva tohoto roku: Pozdě, ale přece se rozhodl @JanFar_sky pro rezignaci. Děkuji mu za toto rozhodnutí. Kdyby včas, před volbami zveřejnil kam se chystá, mohl být zvolen a nerezignovat. Inu, stalo se, není třeba plakat nad rozlitým mlékem.

Zdroj

Zamlčení přiděleného stipendia před volbami, nedůstojné mlžení a kličkování po volbách bylo ukončeno jediným správným rozhodnutím Jana Farského.

20. ledna 2022

20. #dobrázpráva tohoto roku: Spolu kradli, spolu visí. Karlovarští radní tedy zatím jen budou vypovídat. Je dobře, že @PolicieCZ začíná rozkrývat činy současného vedení města. Po volbách bude méně kostlivců ve skříni po stávající podezřelé koalici.

Zdroj

Proč došlo k bezprecedentnímu zvýhodnění nájemce městské teplárny? Snad to Policie ČR vyšetří.

21. ledna 2022

21. #dobrázpráva tohoto roku: Senát pracuje. Díky tomu máme ověřeno, že zbabělec @AndrejBabis byl slabý premiér, hamželé @jhamacek byl loutka, #prezidentvlastizrádce byl Miloš Zeman, který si oba vodil jak čivavy na vodítku.

Zdroj

Vláda ovládána prezidentem, který posluhuje Kremlu. Ministr vnitra s obskurními plány, chystající se navštívit vůdce teroristů. To byla skutečnost pod premiérem Babišem. Nesmíme na to zapomenou a už nikdy to nedopustit.

22. ledna 2022

22. #dobrázpráva tohoto roku: Ohrožené Ukrajině věnujeme dělostřeleckou munici, Pobaltí protitankové a protiletadlové střely. Proti agresi musíme podpořit Kyjev a nedopustit další Mnichov! Jsme s vámi, @UKRinCZE! Díky, @JanLipavsky a @jana_cernochova !

Zdroj

Přispět k zastavení ruské agrese je naše morální povinnost. Proč? Protože i my s okovanou nohou mužika máme své zkušenosti.

23. ledna 2022

23. #dobrázpráva tohoto roku: Naprosto nepřípustná slova německého viceadmirála Kay-Achim Schönbacha byla vyrovnána jeho rezignací. Krym je součástí Ukrajiny a Vladimir Putin si zaslouží všelicos, ale určitě ne respekt.

Zdroj

Co za nesmysl může z úst vypustit viceadmirál? Naštěstí jen bývalý. V Evropě dnes nelze připustit násilnou okupaci části území nezávislého státu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *