Souhrn 5. týdne

24. ledna 2022

24. #dobrázpráva tohoto roku: Kancelář prezidenta republiky v plné míře přiznala alkoholismus Miloše Zemana předžalobní výzvou na @DzamilaStehlik. Co k tomu dodat? Je suis Džamila Stehlíková.

Zdroj

Předžalobní výzva o jeden milion korun? To si pravdy o svém, tak často jím samém rozhlášeném alkoholismu Miloš Zeman příliš necení.

25. ledna 2022

25. #dobrázpráva tohoto roku: Michal Koudelka bude jmenován řádným ředitelem @biscz. Dnes je pouze pověřen jejím řízením. Zároveň bude navržen na povýšení do generálské hodnosti. Co na to asi udělá kremelský patolízal, #prezidentvlastizrádce?

Zdroj

Jedna z mála silových složek, která v naší zemi odváděla svou práci i pod premiérem Andrejem Babišem, si zachovala svého ředitele navzdory prezidentu republiky. Ten Michala Koudelku upřímně nesnáší, kazí mu totiž plnění pokynů z Kremlu.

26. ledna 2022

26. #dobrázpráva tohoto roku: Miloš Zeman je v kondici! Už opět se malicherně mstí a rýpe. Duševní velikán – kapesního formátu.

Zdroj

Nově jmenovaný rektor JAMU (Janáčkova akademie múzických umění) Petr Michálek, autor her ironizujících hradní žumpu byl Zemanem při slavnostním jmenování „potrestán“ nepodáním ruky. Jak jsem četl v Peroutkově článku vpravo nahoře, Miloš Zeman není gentleman. Nebyl, a nikdy nebude.

27. ledna 2022

27. #dobrázpráva tohoto roku: zákony platí pro všechny. Dokonce i pro #prezidentvlastizrádce a jeho Vlekaře, Pumpaře, Mluvšaška, …

Zdroj

Ministerstvo vnitra zrušilo výjimku pro Pražský hrad, udělenou tehdejším ministrem Janem Hamáčkem. Odvolacím orgánem u odmítnutých žádostí o informace nebude vrchní prezidentův skartovač bez bezpečnostní prověrky Vratislav Mynář. Hamželé Hambáček se tak snažil zavděčit, až se ocitl na hranách trestných činů a zločinů. Ani červená mikina jej nezachránila před propadlištěm dějin.

28. ledna 2022

28. #dobrázpráva tohoto roku: Každý má svou cenu. Ministryně rekordního schodku, polyglotka @alenaschillerov byla za pouhé dva miliony mladá, štíhlá a hezká aspoň na sockách. Dnes už je jaká je. Ale škodí pilně dál.

Zdroj

S ohledem na všechny škody jí způsobené jsou dva miliony směšné. Na druhou stranu, Al Capone byl odsouzen pro ještě směšnější daňový únik.

29. ledna 2022

29. #dobrázpráva tohoto roku: Magistrát ve Varech se definitivně odkopal. Univerzita v našem kraji se školným ročně čtvrt milionu? Po losovačce další vydařená akce, jak zničit rozpočet města.

Zdroj

Po likvidaci Kanceláře architekta města; po zničení hospodaření Karlových Varů na roky dopředu; po odpustcích zájmovým podnikatelským kruhům, které už vyšetřuje Policie ČR přichází koalice s primátorkou Andreou Pfeffer Ferklovou s nápadem soukromé univerzity v jednom z nejmenších a nejchudších krajů naší vlasti se školným vskutku zanedbatelným. Co pro studenta z Karlovarského kraje znamená směšná suma čtvrt milionu ročně, že ANO?

30. ledna 2022

30. #dobrázpráva tohoto roku: @PolicieCZ řeší oběh tajných materiálů a jejich případnou skartaci v Kanceláři prezidenta republiky. Zprávu o Vrběticích prý nikdo bez prověrky nečetl. Příště bude pohádka: Pumpař za Vlekaře a táhli, až velikou lež vytáhli!

Zdroj

Nepříliš známý, ale bezesporu geniální fyzik a vynálezce dokázal v jinošském věku už před rokem 1885 cestovat časem. Jak jinak by mohl o prezidentském týmu Miloše Zemana sepsat beletrizovanou kroniku pod uměleckým pseudonymem Alfred Jarry?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *