Souhrn 32. týdne

2. srpna 2021

214. #dobrázpráva tohoto roku: Obhajoba Čapího hnízda se hroutí. Verze @AndrejBabis rozporují např. výpovědi architekta Jiřího Javůrka, Jana Bareše (stavební dozor), Jaroslava Mikyny (technický dozor), vedení banky HSBC.

Zdroj

Farma byla jeho nejlepším nápadem ve vlastnictví neznámých investorů, což byla jeho vlastní dítka. Kontroly prováděl sám, děti ani manželku tam nikdo nikdy neviděl a Čapí hnízdo by nikdy nedostalo úvěr od banky, kdyby nebylo součástí holdingu, který nepatří Andreji Babišovi, a on proto není ve střetu zájmů. Celá Čapí neplecha by nemohla splácet úvěry nebýt fiktivní reklamní činnosti podniků z holdingu, kterou také nikdo na staveništi v polích nedaleko Benešova fyzicky neviděl. U každé jiné firmy by to byl už dávno uzavřený daňový únik. Policie vyšetřovala, vyšetřuje a vyšetřovat bude asi až do skonání věků.

Autoři absurdního divadla se obrací v hrobech studem; tohle je nikdy nikoho nenapadlo…

3. srpna 2021

215. #dobrázpráva tohoto roku: @kalousekm přijal ruku podanou Babišem a sešel s ním na pivu. Tedy, byl to @andrejbabisjr, pochopitelně. Čekat omluvu od jeho otce není reálné.

Zdroj

Andrej Babiš ml. napravuje svou pověst a zvuk příjmení Babiš. Je to chvályhodné, držím mu palce, ale při pohledu na to množství práce, kterou mu přichystal jeho otec svými zvěrstvy se bojím, že to nezvládne. Nemá dostatečné zdroje a dostatek času…

4. srpna 2021

216. #dobrázpráva tohoto roku: Měli jsme prezidenta, mluvčího, kancléře. Dnes máme lánského povaleče, mluvšaška, hovado, ale #prezident_vlastizrádce už brzy bude odvezen na smetiště.

Dějin.

Zdroj

Opakovaně vyšetřovaný vlekař s úrovní a vkusem upoceného pouličního veksláka, nestydící se vydírat ani církev zastává funkci kancléře prezidenta republiky i bez bezpečnostní prověrky. Ostudné je to samo o sobě, ale jeho chování k redaktoru Václavovi Dolejšímu ze Seznam Zprávy, kterému odmítl odpovědět na oficiální dotaz s odůvodněním „Jestli se nepletu to je to hovado Dolejší“ představuje skutečné dno nikdy nečištěné žumpy.

5. srpna 2021

217. #dobrázpráva tohoto roku: I přírodní katastrofa ví, kde přestat. V Hruškách se bude pálit, bude čím zapít vzpomínky, i navázaná přátelství s dobrovolnými pomocníky! Bude líp, na podzim bez ANO ve vládě!

Zdroj

Vím, že alkohol nenahradí katastrofu, poničené domy a poškození majetku. K lidské společnosti a vzájemné pospolitosti ale odvěce patří. Neponičení pálenice tedy berme jako symbol lepší a zdravé budoucnosti nejen na jihu Moravy, postiženém tornádem.

6. srpna 2021

218. #dobrázpráva tohoto roku: Litva plánuje otevřít oficiální zastupitelství @Taiwan41523132 v Litvě. Principy se mají dodržovat, nátlaku bolševické Číny nesmíme ustupovat. Doufám, že i v Praze bude velvyslanectví statečného a svobodného ostrova Taiwan.

Zdroj

Taiwan otevře v Litvě svůj celosvětově první zastupitelský úřad pod svým jménem, nikoliv pod jménem hlavního města Tchaj-pej jako v jiných zemích světa.

Pevninská Čína po bolševicku stupňuje nátlak na Litvu, aby dodržela politiku „jednotné Číny“. Litva má ale bohaté zkušenosti s nebezpečným a agresivním sousedem. Mezi Ruskem a Čínou není rozdílu v dodržování mezinárodních závazků a lidských práv. Taiwan si zaslouží naši všemožnou podporu.

7. srpna 2021

219. #dobrázpráva tohoto roku: Průhonické náměstí bylo pietně připraveno na propagandu @AndrejBabis, vraha cez kovid. Dnes tam chce točit zmrzlinu vyrobenou z vanilky a kakaa, vypěstovaných u nás na širších lánech @KoncernAgrofert ve stínu řepky a dotací. Sdílejte než smažou!

Zdroj

Bohumil Řehák, starosta Průhonic vyslal místní hasiče, aby odstranili z náměstí kříže, kterými Milion chvilek pro demokracii připomenul oběti pandemie, ale nezadařilo se jim to. Andrej Babiš po křížích bezostyšně šlapal, aby mohl vést svou předvolební kampaň zamaskovanou pod autogramiádou knihy, kterou sám nepsal a snad ani nečetl.

Vše završili trvalou agresivní rétorikou Lubomíra Volného z řetězů vypuštění antivaxeři. Jeden z nich se potrénoval ve vrhu vejcem na sedící cíl.

Násilí neschvaluji, ale pravidelná účast pseudovlastenců volného rozumu na Babišových veřejných vystoupeních by budoucnosti naší země jen prospěla.

8. srpna 2021

220. #dobrázpráva tohoto roku: Pirátský páprda @ondrej_profant nastavil zrcadlo všem konzervativním fašistům. Anebo doma nemá zrcadlo, a nezná vlastní barvu? Případně se rozhodl zabojovat proti preferencím @PiratskaStrana? Pomáhá takhle jen Babišovi!

Zdroj

Opakované neuvážené výroky pirátských představitelů poškozují nejen Piráty, ale celý PirStan a možnost vytvoření demokratické vlády po podzimních volbách.

Nechci nikomu radit, ale neměl by některý reálně uvažující pirát navrhnout pirátské referendum o trvalé odmlce všech Pirátů až do voleb? Zauvažujte o tom, přátelé; výši vašich preferencí by to jen prospělo. Jinak vám, ani nám všem nepomůže ani vaše snaha vyvinit se ze svých chyb obviňováním všech, kdo si jich všimnou, ba dokonce je okomentují.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *