Souhrn 35. týdne

23. srpna 2021

235. #dobrázpráva tohoto roku: Předseda Senátu @Vystrcil_Milos navštívil Ukrajinu a vyjádřil náš vztah k její územní celistvosti, tedy k otevřené anexi Krymu Ruskem a nepřiznané anexi na východě země. Agresor Putin se pak nesmí divit místně oblíbeným písním pochodujících vojsk.

Zdroj

Není možné se tvářit, že je normální, aby si medvěd z Kremlu okusoval své sousedy. Naopak je naší povinností stát za jeho oběťmi, protože není to tak dlouho, co si Kreml ukousl z naší země tu Podkarpatskou Rus, tu uran, tu naši samostatnost. Na to nesmíme zapomenout, nesmíme o tom mlčet a naopak to musíme neustále připomínat. Protože jinak medvěd dostane chuť zatnout své drápy opět i do nás.

24. srpna 2021

236. #dobrázpráva tohoto roku: @andrejbabisjr se vydal na dlouhou cestu. Chce se stát plnoprávným člověkem, jakým byl než z něj udělali psychotika a bílého koně. Musí proto bojovat s loutkami svého otce. Má můj obdiv.

Zdroj

Nekonečná anabáze čeká Andreje Babiše mladšího, využitého vlastním otcem. Nejsem psychiatr, takže nedokážu kompetentně ohodnotit jeho zdravotní stav. Ale veškeré souvislosti napovídají, že byl před zásahem svého otce buď zdravý, anebo jej právě s plným vědomím zdravotních obtíží sprostě zneužil jeho rodič. Když si připomeneme jeho pokřik o novinářských hyenách, nezbývá než podotknout, že podobné chování není doloženo ani mezi hyenami skutečnými!

25. srpna 2021

237. #dobrázpráva tohoto roku: Volební kampaň @SpoluKoalice nabírá obrátky. Vymezení se proti nedemokratickým stranám, 1250 bilboardů, zvýšená aktivita. Porážka #profikorupčníhnutíANO ve volbách je jediná cesta k záchraně naší demokracie a svobody!

Zdroj

Jelikož kampaň pirstanu poněkud uvízla na mrtvém bodě, je velice dobře, že Spolu zvyšuje obrátky. Nedělejme si ale iluze, ani jedna z demokratických koalic nedokáže sama porazit Babiše a jeho partnery oficiální, zatloukané či budoucí. Jedině semknutí demokratických sil dokáže zachránit svobodu a demokracii v naší vlasti.

26. srpna 2021

238. #dobrázpráva tohoto roku: @alenaschillerov, @AndrejBabis a celé #profikorupčníhnutíANO si konečně připsalo první úspěch! Thermal, ani bazén neshořel! To je ale také jediné pozitivum, které po jejich vládě zůstane.

Zdroj

Zpackaná rekonstrukce Thermalu přes opakovaně odložené zprovoznění bazénu je provázeno jednou ostudou za druhou. Požár u bazénu byla takovou symbolickou tečkou za touto kapitolou škod, způsobených Andrejem Babišem a jeho sebrankou.

27. srpna 2021

239. #dobrázpráva tohoto roku: Německý prezident Frank-Walter Steinmeier osobně v Národním památníku hrdinů heydrichiády (pravoslavný kostel v Resslově ulici) uctil památku hrdinů, kteří roku 1942 odstranili Reinharda Heydricha.

Zdroj

Německý prezident se poklonil památce těch, kteří obětovali vlastní životy v boji s německým agresorem. Dočkáme se podobného gesta z Ruska?

Ale jistě, ani já nevěřím pohádkám…

28. srpna 2021

240. #dobrázpráva tohoto roku: PomocnéOdděleníLikvidujícíIniciativněCivilníIniciátoryOdporu proti @AndrejBabis, dříve @PolicieCZ, potvrdilo znovu svoji zainteresovanost a zakleknutí stejně jako kolosální střet zájmů @AndrejBabis. Je suis @milionchvilek!

Zdroj

Neuvěřitelná servilnost služebníčků, šlapajících po zákonech jen aby se zavděčili trestně stíhanému premiérovi jej drží pevně u moci. Připomeňme si reportéry, opakující mantru o „údajném střetu zájmů“; policisty vyšetřující nikoliv únik jedů z DEZY, ale únik informací o této katastrofě; policisty nezákonně zabírající prostranství pro předvolební kampaň Andreje Babiše, maskovanou jako autogramiádu. ANO, to je ta pravá hrůza – dobrovolná kolaborace se zlem, požírajícím naši zemi!

29. srpna 2021

241. #dobrázpráva tohoto roku: Jak @Vit_Rakusan za pirstan, tak @P_Fiala za @SpoluKoalice vyloučili povolební spolupráci s #profikorupčníhnutíANO bez ohledu na ne/přítomnost @AndrejBabis. Fajn, tak už se z toho navzájem neobviňujme. A platí to i pro média – @AndrejBabis je fuj !!!

Zdroj

Není jiné cesty, než bojovat nejen s Andrejem Babišem coby premiérem, ale i s celým hnutím ANO, které on vlastní a ovládá, neboť ANO = Andrej Babiš! Je velice dobře, že důrazné odmítnutí jakékoliv možné spolupráce zaznělo v rámci předvolební kampaně od představitelů obou koalic!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *