Souhrn 36. týdne

30. srpna 2021

242. #dobrázpráva tohoto roku: Je prokázáno, že Zeman měl kampaň z rozpočtu. S imunitou vyvázne bez trestu. Teď to stejně dělá @AndrejBabis, tomu to musíme volbami pokazit! Aspoň že Zeman nesliboval žádné výrobky z kůže Drahošových voličů.

Zdroj

Stávající prezident Miloš Zeman podle zjištění Úřadu pro dohled nad hospodařením politických stran porušil zákony. Jeho kampaň byla netransparentní a nevykázal v ní výjezdy do krajů hrazené z rozpočtu jeho úřadu. Náš podvody a lhaním zvolený prezident to ale odmítl přiznat, a naopak požadoval, aby Úřad výsledky kontroly utajil. Bohužel po svém zvolení nabyl imunitu a proto unikne potrestání. Stejně tak svého postavení premiéra zneužívá při předvolební kampani jeho souputník Andreš, trestně stíhaný premiér ve střetu zájmů.

31. srpna 2021

243. #dobrázpráva tohoto roku: Žalobce vrátil kauzu čapí neplechy k došetření. Snad teď konečně vyslechne @PolicieCZ i @andrejbabisjr a po volbách bude vyšetřování dovedeno k řádnému soudu.

Zdroj

Nekonečné vyšetřování, které bude ukončeno až po Babišem prohraných volbách bude pokračovat další kapitolou. Skvělé zjištění, tentokrát snad budou konečně vyslechnutí i klíčoví svědci.

1. září 2021

244. #dobrázpráva tohoto roku: ČIŽP podala podnět na @Akademie_ved_CR

a rybáře, kteří chtěli vyšetřit katastrofu na Bečvě. Jak rozhodl majitel @AndrejBabis a zveřejnil jeho podržtaška @RibraRichard, DEZA to nebyla a hotovo! Co je na tom dobrého? Oni mají strach z lidí!

Zdroj

Soudní „znalec“ podle požadavku „dokázal“, že z kanalizační výpusti látky vypuštěné mohou nad řekou Bečvou levitovat celou řadu kilometrů. Výzkumníci z Akademie věd spoléhající na přírodní zákony doložili, že to není možné. A ejhle, Česká inspekce životního prostředí se probrala z roční letargie jak Růža po polibku a snaží se stíhat ty, kdo by mohli rozbít oficiální tvrzení o křišťálově čisté firmě ve vlastnictví Andreje Babiše.

2. září 2021

245. #dobrázpráva tohoto roku: Týdeník Fórum neustává. Třetí číslo přináší slova MUDr. Kaufnera o @andrejbabisjr. Možná by někdy měl zhodnotit i do řeči skákající hyenu – @AndrejBabis. Díky celé vaší redakci, @pavelsafr!

Zdroj

Andrej Babiš mladší neustává ve své snaze se očistit. Navštěvuje znalce, kteří mohou zhodnotit jeho stav a údaje, které o něm zveřejňovaly osoby, spojené s jeho otcem.

3. září 2021

246. #dobrázpráva tohoto roku: Po dvouměsíční „ne“kampani @AndrejBabis zahájilo #profikorupčníhnutíANO předvolební kampaň. Otce veřejně konfrontoval @andrejbabisjr, heslo #AzDoRoztrhaniTela si zaregistrovala konkurence (kupodivu ne Piráti), ostuda v @tvnovaofficial. Jen tak dál!

Tvrzení o dokonalém marketingu a bezchybných kampaních Andreje Babiše dostává tentokrát ránu za ránou. Koalice SPOLU zabodovala registrací jeho stěžejního hesla a spuštěním generátoru. Dokázala tím svou vůli po vítězství, přičemž tento krok by se dal spíše očekávat od Pirátů. Ti ale potichu vyklízejí pole pro STAN a také svému budoucímu koaličnímu partnerovi, tedy SPOLU.

4. září 2021

247. #dobrázpráva tohoto roku: Rovných sto let po prvním Dnu legií jsme si mohli připomenout nejen zakladatele naší republiky, ale i všechny kteří za ni bojovali a umírali. Čest jejich památce!

Zdroj

Bez legií by nebyla republika. Ať si o jejím vzniku, minulosti i budoucnosti myslíme cokoliv, je to naše vlast. A ta vznikla díky obětím a nasazení legionářů. Na to nesmíme nikdy zapomenout, i když se o to ze všech sil snažili a snaží komunisté.

5. září 2021

248. #dobrázpráva tohoto roku: Fedor Gál se právem řadí mezi lidi označované jako svědomí národa. Odmítl být kulisou pro Okamury a jemu podobné typy na letošní tryzně v Terezíně. Děkujeme za toto gesto. Snad osloví svědomí občanů a voličů…

Zdroj

Připomínka holocaustu, na které se vyskytují obskurní existence, zahrávající si s nacistickou rétorikou je mezinárodní ostudou a urážkou VŠECH obětí nejen druhé světové války. Fedor Gál se zachoval správně, a jeho krok by měli napodobit všichni účastníci, ale zejména organizátoři příští tryzny v Terezíně!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *