Souhrn 9. týdne

22. únor 2021

53. #dobrázpráva tohoto roku: Máme chytré lidi, schopné vyvinout levné PCR testy. Ale vládnou nám nemehla. Anebo se jim zdá provize z 50 Kč nezajímavá? Tak raději zase něco zakáží. Třeba zahrádkaření, lidi si málo nakupují otraviny z @KoncernAgrofert.

Biolog z Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy Emanuel Žďárský vyvinul před rokem v březnu vlastní metodu PCR testování čínského viru. Získal certifikaci SÚKL a opakovaně oslovil Ministerstvo zdravotnictví s nabídkou jednoho testu za 50 Kč. Proč by ale naše vláda měla takovou výhodnou nabídku využít, když můžeme koupit násobně dražší a méně účinné testy z Číny. Na těch se dá trhnout řádná provize, a ještě se vláda zavděčí lánskému povaleči a jeho bandě pročínských kolaborantů. Copak někomu záleží na občanech?

23. únor 2021

54. #dobrázpráva tohoto roku: Bidenova administrativa pokračuje v tlaku proti dokončení Nord-Stream 2. Dalších 18 firem ze strachu před sankcemi z projektu odstupuje. Vydírání a ohrožování zemí EU Kremlu snad nevyjde, možná mu budou i scházet rublíky na další eskalaci konfliktů.

Každé oslabení Kremelské říše zla je pozitivem pro celou Evropu i civilizovaný svět, ale zejména pro naši loužičku ve středu Evropy, masově využívanou jako předpolí pro operace ruských imperiálních válkychtivých jestřábů. Jako nesmírně důležité vidím, že Biden ve snaze o zastavení projektu Nord-Steam 2 navázal na jeden z mála bodů mezinárodní politiky Trumpa, s kterým jsem mohl bezvýhradně souhlasit.

24. únor 2021

55. #dobrázpráva tohoto roku: Plzeňský soud odsoudil soudního „znalce“, který za úplatu zkresloval své „odborné posudky“. Jako důkaz byla připuštěna nahrávka pořízená bez jeho vědomí. Možná konečně soudy začnou chránit poškozené před zločinci a ne naopak.

Jindřich Kandler jako soudní znalec za úplatek upravoval své znalecké posudky podle požadavků a výše úplatku. Byl odsouzen podmínečně na devět měsíců a tři roky nesmí vykonávat znaleckou činnost. Po dobu tří let bude v Plzni obyvatelstvo chráněno před jeho podplacenými „odpornými posudky“. A zejména, jako důkaz byla soudem přijata nahrávka pořízená bez vědomí podvodného znalce. Podle soudu se nejednalo o policejní provokaci, ale o osobní iniciativu poškozené strany. Snad se už blýská na lepší časy…

25. únor 2021

56. #dobrázpráva tohoto roku: @slaviaofficial právě v Evropské lize vyřadila @LCFC 0: 2. Gratulace. Celou dobu jsem se díval, kolik britských papalášů uvidím na tribunách. Asi se mi zhoršil zrak, určitě jich tam byla hromada, že jo?

Nečekaný úspěch českého týmu v zemi proslavené kvalitou, tvrdostí a férovostí svého fotbalu až překvapivě korespondoval s chováním obecenstva. Respektive papalášů, v Čechách zneužívajících své postavení ve srovnání s absencí britských pseudocelebrit spojených s politikou na stadionu.

Ostudné srovnání.

26. únor 2021

57. #dobrázpráva tohoto roku: Dnes ještě nemáme 20 000 mrtvých. Do včerejška jich svým chaosem a nekonáním @AndrejBabis zabil jen 19 999. Čí otec, bratr, soused bude ten další? Koho označí Andrejova ruleta? Před rokem jsme čekali na prvního mrtvého. Dnes oběti přibývají po stech.

Abych nebyl tak tvrdý na Andreje Babiše, všechny mrtvé mu pochopitelně přičítat nelze. Pro srovnání se podívejme k sousedům – čínským virem infikovaných na 100.000 obyvatel hlásí 2.954 Německo, 5.231 Rakousko, 4.451 Polsko, 5.663 Slovensko, 4.341 Maďarsko. Obdobné je to u úmrtí na 100.000 obyvatel – 84 Německo, 97 Rakousko, 113 Polsko, 132 Slovensko, 151 Maďarsko. A jak jsme na tom u nás? Máme 11.643 infikovaných a 192 zesnulých na 100.000 obyvatel. Vztaženo například k Německu máme téměř čtyřnásobek infikovaných a více než dvojnásobek obětí čínského viru. Přesněji je to 2,29, což vztaženo k zesnulým znamená, že pouze čínský vir u nás zahubil 8.349 našich spoluobyvatel, zbylí mrtví padají na vrub neschopnosti našeho best in covid Andreje Babiše. Je to k 26. únoru roku 2021 statisticky dopočteno 11.650 našich příbuzných, blízkých, známých i neznámých, které pro své obchody a píárko obětoval premiér naší země. Nebýt jeho, dokázali by je naši zdravotníci zachránit. Bojím se toho, co napovídá čtyřnásobek infikovaných. Nechci být špatným prorokem, ale mrtvých bude mnohem víc. S ohledem na neschopnost prokázanou při očkování se dočkáme spíše promoření než proočkování. Naštěstí máme Německo, které nás musí zachraňovat jako rozvojovou zemi. HANBA NAŠÍ VLÁDĚ!!!

27. únor 2021

58. #dobrázpráva tohoto roku: Vláda a @AndrejBabis opět přistiženi při lži. Tvrdili, že pouze vláda může dojednat a povolit převoz pacientů za hranice. Občané si zjistili skutečnost a písemně o ní informovali kraj. Přežít kovid lze jen vládě navzdory.

Musíme spoléhat jen sami na sebe. U nás, v kraji nejhorším ze všech už to začínáme chápat a někteří z nás vyvíjí nátlak nejen na vládu, ale i na hejtmana.

28. únor 2021

59. #dobrázpráva tohoto roku: Prezident USA se jasně vyjádřil – Krym je nedílnou částí Ukrajiny, Rusko se anexí Krymu dopustilo mezinárodní agrese. Nesmíme na to zapomenout!

Nelze opomíjet anexi částí Ukrajiny, které se dopouští Rusko. Barbarství Kremlu nesmíme přehlížet, a principy civilizované společnosti ignorovat. Sklony k tomu měl bohužel i předcházející prezident USA Donald Trump. O naší ruskočínské onuci, této ostudě na hradě českých králů škoda mluvit.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *